Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. září 2021 20:38
Čas čtení 1:00
Richard Bonde

Šéf klanu jakuzy se prý pokusil zabít sestřičku po neuspokojivém chirurgickém zákroku na zvětšení penisu

Šéf klanu jakuzy se prý pokusil zabít sestřičku po neuspokojivém chirurgickém zákroku na zvětšení penisu
Zdroj: Getty Images/Jiangang Wang
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

K pokusu o vraždu údajně došlo v roce 2013.

Nedávno jsme psali o tom, že šéf klanu Kudo-kai, který spadá pod spletitou síť jakuzy, byl odsouzen k smrti. Soud ho uznal vinným ze čtyř objednávek útoku, jeden z nich skončil smrtí oběti.


74letý Satoru Nomura, který v těchto dnech čeká na svůj trest, dokonce soudci vzkázal, že svého rozhodnutí odsoudit ho bude litovat do konce života. Britský deník Unilad však v pátek informoval, že to stále není všechno.

Podle deníku v roce 2013 Nomura zaútočil na ženu, která pracovala v nemocnici jako zdravotní sestra. Pokusil se ji zabít bodnutím do hlavy a do hrudi, když odcházela z práce. Sestra útok naštěstí přežila.

Ukazuje se, že ještě v roce 2012 byl Nomura ve stejné nemocnici na operaci, jejímž cílem bylo údajně zvětšit mu penis a odstranit ochlupení z celé oblasti rozkroku. Šéf klanu Kudo-kai byl s průběhem operace nespokojený, protože měl po ní přetrvávající bolesti. Na ty si stěžoval sestře, kterou se později pokusil připravit o život.

Podle dostupných informací však samotná bolest nebyla důvodem, proč chtěl pracovnici nemocnice poslat na onen svět. Byla to arogantní poznámka, kterou mu uštědřila ještě během jeho rekonvalescenčních pobytu. Jak informoval portál The Sun, ta údajně zněla: „Nemůže to bolet víc než to jakuzácké tetování.“

Domů
Sdílet
Diskuse