Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2021 7:42
Čas čtení 1:09
Ondřej Jarůšek

Famózní gól Patrika Schicka z poloviny hřiště proti Skotsku byl vyhlášen nejlepší brankou Eura 2020

Famózní gól Patrika Schicka z poloviny hřiště proti Skotsku byl vyhlášen nejlepší brankou Eura 2020
Zdroj: ČTK/AP/Paul Ellis
NEWS EURO 2021
Uložit Uložené

V anketě hlasovalo dohromady skoro 800 tisíc lidí.

AKTUALIZACE: V původní verzi článku bylo nesprávně uvedeno, že pro gól Patrika Schicka hlasovalo skoro 800 tisíc lidí. Ve skutečnosti se však jedná o celkové množství lidí, kteří v anketě hlasovali. Za nepřesnost se čtenářům omlouváme.

Cesta českého národního týmu na uplynulém evropském fotbalovém šampionátu sice nevedla až k vytouženým trofejím, ale i přesto mají nyní domácí fanoušci důvod k radosti. Senzační gól kanonýra Patrika Schicka z poloviny hřiště proti Skotsku byl totiž vyhlášen nejlepší brankou Eura 2020.

O výsledku hlasování informoval oficiální twitterový účet šampionátu. V anketě o nejlepší gól Eura 2020 hlasovalo dohromady skoro 800 tisíc lidí. U příspěvku na Twitteru nechybí ani video Schickovy fantastické branky. Gól za záda skotského brankáře padl 14. června hned během prvního zápasu českého týmu na šampionátu.

Doporučeno
Kanonýr Patrik Schick: Kudy vedla jeho cesta k vrcholovému fotbalu a které velkokluby se o něj aktuálně zajímají? Kanonýr Patrik Schick: Kudy vedla jeho cesta k vrcholovému fotbalu a které velkokluby se o něj aktuálně zajímají? 22. června 2021 10:36

Právě Patrick Schick během letošního Eura patřil mezi nejvýraznější tváře českého celku. Jeho cestu od začátků k vrcholovému fotbalu a působení v různých klubech jsme popsali v tomto článku. Věnujeme se i momentu, kdy se Schickovi, jak sám říká, „něco přeskládalo v mozku“.

Tato zajímavá příhoda v životě Schicka nastala v dětství, kdy slýchal kritiku od svého táty. To se ale jednoho dne změnilo. „Bylo mi dvanáct, byl jsem už hráčem Sparty a účastnili jsme se halového turnaje. Nějak mi to nešlo, táta zase kroutil hlavou, a když na mě nakonec něco křikl, nevydržel jsem, otočil se jeho směrem a ukázal mu prostředníček,“ uvedl Schick pro Reportér. Od té doby už prý žádnou poznámku od táty neslyšel.

Zpět
Sdílet
Diskuse