Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2021 12:12
Čas čtení 0:51
Dominik Vetrák

Dwayne Johnson se vysmál Vinu Dieselovi. Se sérií Rychle a zběsile nadobro skončil

Dwayne Johnson se vysmál Vinu Dieselovi. Se sérií Rychle a zběsile nadobro skončil
Zdroj: Universal Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Válka mezi herci pokračuje i nadále.

Vin Diesel nedávno prohlásil, že spory mezi ním a Dwaynem Johnsonem na natáčení Rychle a zběsile pramenily z toho, že Diesel využíval „tough love“ při koučování herců. Uznal, že byl tvrdý, ale cítil, že Dwayne Johnson potřebuje tvrdou lásku, aby zlepšil herecké výkony. Diesel řekl, že to dělá s každém hercem u filmu, který produkuje.

Nyní se k tomu vyjádřil v rozhovoru pro THR samotný Dwayne Johnson: „Zasmál jsem se a zasmál jsem se opravdu silně. A tak bych to nechal. Přeji jim vše dobré. Přeji jim vše dobré s F9 a s F10 a F11 a všemi ostatními filmy ze série, které natočí beze mě.“

Doporučeno
Toto je 10 nejsledovanějších filmů od Netflixu. Většinou jde o průměrné či podprůměrné akční nesmysly Toto je 10 nejsledovanějších filmů od Netflixu. Většinou jde o průměrné či podprůměrné akční nesmysly 22. července 2021 12:59

Zatímco návrat Jasona Stathama je vzhledem k potitulkové scéně ve F9 jistý, podle všeho určitě neuvidíme Dwayna Johnsona. Ten měl velké hádky i s Tyresem Gibsonem (hraje postavu Romana), ale Tyrese prozradil, že se udobřili a nyní jsou dobří kamarádi. Není vyloučeno, že se Dwayne udobří i s Dieselem, ale za celé ty roky, co spolu mají konflikt, se vůbec poprvé vyjádřil ke své budoucnosti v hlavní sérii Rychle a zběsile.

Zdá se, že ho v ní už neuvidíme, což je obrovská škoda. Dwayne se se Stathamem objeví v pokračování jejich vlastního spin-offu Hobbs and Shaw, ale po boku Dominica Torretta a spol. ho už zřejmě neuvidíme.

Domů
Sdílet
Diskuse