Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2021 21:03
Čas čtení 0:56
Tímea Krauszová

Raper, který si do čela implantoval diamant za 24 milionů dolarů, si nyní chce koupit planetu

Raper, který si do čela implantoval diamant za 24 milionů dolarů, si nyní chce koupit planetu
Zdroj: Getty Images for iHeartMedia/Rich Fury
NEWS
Uložit Uložené

Pokud si ji opravdu koupí, bude prvním člověkem v historii, který vlastní planetu.

Raper Lil Uzi Vert rád utrácí peníze na věci, které mu přinášejí radost. Nejdříve to byl diamant implantovaný do čela. Stál 24 milionů dolarů a způsobil mu více (zdravotních) problémů než radosti. Prý si ho nechal implantovat do hlavy, protože jinak by ho ztratil. Později si ho kvůli zdravotním komplikacím nakonec nechal odstranit. Podle The Source nyní zvažuje vážnější investici: chce si koupit planetu.

Doporučeno
Pop Smoke: nenáviděl sociální sítě, ale po smrti je všechny ovládl. Kdo byl skutečný král New Yorku? Pop Smoke: nenáviděl sociální sítě, ale po smrti je všechny ovládl. Kdo byl skutečný král New Yorku? 16. července 2021 12:30

První člověk, který vlastní planetu

„Práskla“ ho hudebnice a partnerka Elona Muska Grimes. Na Twitteru napsala, že raper je na dobré cestě k tomu, aby se stal prvním člověkem s vlastní planetou. Nachází se mimo naší sluneční soustavu a nese název WASP-127B.

„Papírování potřebné k tomu, aby si Lil Uzi Vert mohl nárokovat WASP-127B, je téměř hotové. Toto je obrovské! První člověk, který bude legálně vlastnit planetu,“ píše Grimes. „Chtěl jsem, aby to bylo překvapení,“ reagoval na sociální síti raper.

Budeme o něm zřejmě ještě slýchat. Kromě planety se chystá příští rok na další implantát. Tentokrát by chtěl čip do mozku. „Je to experimentální zákrok, ale pokud bude úspěšný, budou z nás bozi,“ napsala Grimes se smíchem. Raper nadšeně reagoval otázkou, kdy do toho půjdou.

Snad až tehdy, kdy to bude bezpečné.

Domů
Sdílet
Diskuse