Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2021 21:01
Čas čtení 0:43
Richard Balog

Chris Brown si dal na zuby magnetické grillz z 24karátového zlata. Stály ho téměř 2,3 milionu korun

Chris Brown si dal na zuby magnetické grillz z 24karátového zlata. Stály ho téměř 2,3 milionu korun
Zdroj: Instagram/@conellydds
HUDBA
Uložit Uložené

Zatímco domácí interpreti se předbíhají v nakupování limitovaných tenisek a oblečení, americké hvězdy investují do zlatých šperků.

Příjmy největších hudebních hvězd se pohybují v desítkách až stovkách milionů korun ročně, díky čemuž si mohou dopřát téměř vše včetně luxusních aut či drahých šperků. Jen před několika týdny nás o tom přesvědčil raper Tyler, the Creator, který si začátkem července dopřál diamantový náhrdelník s podobiznou hotelového nosiče zavazadel za více než 10 milionů korun.  

Tentokrát se hlásí o pozornost Chris Brown. Dvaatřicetiletý autor řady rádiových hitů si nechal vyrobit magnetické grillz z 24karátového zlata, za které zaplatil v přepočtu přibližně 2,3 milionu korun.

Za jejich vzhledem stojí známý zubař a zároveň výrobce grillz Dr. Thomas Conelly, DDS. Jeho služby kromě Chrise Browna využívají například i raper DaBaby, hráč amerického fotbalu Odell Beckham Jr. nebo bubeník Travis Barker. 

Model určený pro amerického zpěváka je výjimečný magnetickým uchycením o zlaté korunky, což umožňuje grillz zapadnout a zajistit magnety na předních částech všech 28 zubů. Díky tomu jsou grillz bezpečnější a obsahují méně kovu. Bez vnitřní části, kterou obvykle pokrývá kov, může Chris Brown mluvit a zpívat bez šišlání.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Thomas Connelly, DDS (@connellydds)

Domů
Sdílet
Diskuse