Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
6. srpna 2021 20:01
Čas čtení 0:36
Dominik Vetrák

4. série Stranger Things odhaluje první záběry plné gigantických monster z Upside Down

4. série Stranger Things odhaluje první záběry plné gigantických monster z Upside Down
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na 4. sérii Stranger Things si ještě nějakou dobu počkáme.

Tvůrci Stranger Things nám už celé měsíce říkají, že 4. série bude dosud nejlepší a nejambicióznější. Ano, přesně to posloucháme při každé sérii, ale tentokrát jim věříme. Její výroba totiž trvá už neuvěřitelně dlouho. I přesto, že natáčení bylo loni vinou pandemie odloženo o téměř půl roku, bude celková produkce a postprodukce 4. série zatím nejdelší ze všech.

Doporučeno
Tříhodinová lesbická lovestory, drsný portrét mladého islamisty i drama o padesátnici s falešným profilem na Facebooku Tříhodinová lesbická lovestory, drsný portrét mladého islamisty i drama o padesátnici s falešným profilem na Facebooku 5. srpna 2021 9:30

Zčásti ten důvod vidíme na prvních záběrech ze 4. série, na kterých mimo jiné poznáváme i obrovské a nebezpečné monstrum z Upside Down. Ukázal se i Hopper (David Harbour), Eleven (Millie Bobby Brown) a vlastně asi všechny hlavní postavy. Možná si všimneš, že mladí rostou velmi rychle a za chvíli už je ani maskéři nedokáží udělat mladšími (seriál stále pracuje s tím, že hlavní postavy jsou děti).

Společně s prvními záběry nám Netflix odhalil i datum vydání. 4. série bude mít premiéru na Netflixu v roce 2022. My jen doufáme, že to bude někdy v lednu či v únoru, ne později.

Domů
Sdílet
Diskuse