Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2024 15:45
Čas čtení 1:52
Veronika Ábelová

Pět podobných filmů jako Rivalové se Zendayou. Znáš tyhle pecky?

Pět podobných filmů jako Rivalové se Zendayou. Znáš tyhle pecky?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ FILMY ZENDAYA
Uložit Uložené

Snímek Rivalové vypráví příběh bývalé tenisové šampionky Tashi v podání Zendayi a jejího manžela Arta, šampiona na konci své kariéry. Do cesty se jim ale postaví jejich přítel z minulosti Patrick. Rozehrává se tak příběh o rivalitě na kurtu i mimo něj.

Jestli tě nový film se Zendayou pohltil a nemáš dost, máme pro tebe další podobné filmy, které stojí za to si pustit. Pojď se na ně podívat!

Doporučeno
Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu 24. dubna 2024 13:30

Match Point – Hra osudu (2005)

Jak moc všechno v životě závisí na štěstí? Tak přesně tomu se snaží přijít na kloub režisér Woody Allen v jednom ze svých nejlepších filmů Match Point – Hra osudu. V něm se ctižádostivý Chris (Jonathan Rhys Meyers) ocitne v milostném trojúhelníku, z něhož na první pohled není cesty ven, aniž by přitom někomu ublížil. A taky že ublíží. Nádherné stylové drama překypuje skvělými dialogy i vynikající chemií mezi všemi zúčastněnými, a pokud jsi někdy měl*a crush na jednoho z dvojice Rhys Meyers / Scarlett Johansson, tenhle snímek pro tebe bude jako živá voda.

Malcolm & Marie (2021)

Černobílé romantické drama v hlavních rolích s Johnem Davidem Washingtonem a Zendayou natočil Sam Levinson, který mimo jiné režíroval i Euforii. Příběh vypráví o režiséru Malcolmovi a jeho přítelkyni Marii, kteří čekají po režisérově premiéře na reakce kritiků. Během večera ale vyplynou na povrch jejich vzájemné problémy a toxický vztah se tak rázem ocitne pod drobnohledem.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Zpět
Sdílet
Diskuse