Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2021 18:27
Čas čtení 1:39
Tereza Šnajdrová

Zastaň se zvířat u voleb. Ben Cristovao a bloggerka Dewii budou letos volit pro zvířata

Zastaň se zvířat u voleb. Ben Cristovao a bloggerka Dewii budou letos volit pro zvířata
Zdroj: se souhlasem projektu Volím pro zvířata
NEWS VOLBY DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY 2021
Uložit Uložené

Máš rád zvířata? Nerad vidíš, když se jim ubližuje? Volit je můžeš i ty.

Sociální sítě organizací na ochranu zvířat dnes zaplavilo video oblíbeného zpěváka Bena Cristovao a populární bloggerky Dewii, které upozorňuje na nový projekt „Volím pro zvířata“. Ten chce před volbami do Poslanecké sněmovny, které se uskuteční už za dva měsíce, představit hned dvanáct reformních návrhů na posílení ochrany zvířat. Jak se k ním jednotlivé strany a koalice postaví? To se dozvíš již brzy.

Doporučeno
Greta Thunberg v časopise Vogue kritizuje módní průmysl. Jeho vliv na klima je prý obrovský Greta Thunberg v časopise Vogue kritizuje módní průmysl. Jeho vliv na klima je prý obrovský 11. srpna 2021 12:29

Zvířata jsou často opomíjena a české zákony jim nezajišťují takovou ochranu, jakou by si zasloužila. Proti tomu se rozhodly bojovat hned čtyři organizace na ochranu zvířat a společně daly dohromady dvanáct reformních návrhů, pomocí kterých by se mohl život zvířat u nás výrazně zlepšit. K ním se pak přidali i známé osobnosti v čele s Benem Cristovao a bloggerkou Dewii a projekt „Volím pro zvířata“ je na světě.

Compassion in World Farming, Nesehnutí, OBRAZ – Obránci zvířat a Svoboda zvířat představily návrhy, které se týkají ukončení hromadné přepravy hospodářských zvířat mimo EU, zákazu klecových chovů a mrzačení zvířat bez znecitlivění, postupného nahrazení pokusů na zvířatech, reformy stravování v jídelnách veřejných institucí a mnoha dalších věcí.

Domů
Sdílet
Diskuse