Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2021 20:03
Čas čtení 0:42
Viktor Kniš

Attila Végh vtipkuje na adresu Karlose Vémoly: Trefil jsem ho a od té doby je z něj Ace Ventura

Attila Végh vtipkuje na adresu Karlose Vémoly: Trefil jsem ho a od té doby je z něj Ace Ventura
Zdroj: Oktagon MMA
OSOBNOSTI ATTILA VÉGH KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Slovenský bojovník Attila Végh reagoval na video svého někdejšího soupeře Karlose Vémoly, ve kterém krmí svá zvířata.

Slovenský bojovník Attila Végh se v televizi Premier Sport TV v rámci rubriky mapování sociálních sítí pobavil u příspěvku svého bývalého soupeře Karlose Vémoly.

Český MMA zápasník přidal video, ve kterém u sebe doma krmí část svého bohatého zvířecího parku. Vémola dlouhodobě fanouškům na Instagramu ukazuje, jak chová krokodýly, klokana, želvu či lvici.

Attilu video pobavilo, i když samozřejmě v kamarádské rovině.

Doporučeno
Profesionální MMA cutman: Jaké nejhorší zranění v oktagonu viděl a měly by se podle něj zavést dopingové kontroly? (Rozhovor) Profesionální MMA cutman: Jaké nejhorší zranění v oktagonu viděl a měly by se podle něj zavést dopingové kontroly? (Rozhovor) 14. srpna 2021 12:26

„Já jsem ho znal i předtím, věděl jsem, že je úchyl na ryby. V Anglii měl obrovské akvárium. Měl i psa, všechno. Věděl jsem, že je fanatik, ale nevěděl jsem, že až tak, že chová veverky a klokany, pavouky a všechno. Od doby, co jsem ho trefil, tak se asi změnil. Asi si myslí , že je Ace Ventura,“ řekl Attila s úsměvem na tváři. „Když se mu to líbí, je to milé,“ dodal. Zamyslel se i nad tím, zda Karlos nespolupracuje s výrobcem Pribináčka, kterého ve videu dává svým zvířatům ochutnat.

Přidal i krátkou úvahu o tom, jak Karlose pravděpodobně nemají rádi sousedé, protože takové velké množství zvířat u domu musí generovat nepříjemný zápach.

Domů
Sdílet
Diskuse