Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2021 10:57
Čas čtení 1:10
Martin Adam Pavlík

Angelina Jolie se po násilném chování Brada Pitta k adoptivnímu synovi v letadle bála o své děti

Angelina Jolie se po násilném chování Brada Pitta k adoptivnímu synovi v letadle bála o své děti
Zdroj: Flickr/Vincent Fandos/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Říká, že Spojené státy jsou jedinou zemí, která dosud neratifikovala Úmluvu OSN o právech dítěte (UNCRC).

Herečka a aktivistka Angelina Jolie pro Guardian prozradila, že se během manželství s Bradem Pittem bála o své děti a uvědomila si důležitost jejich práv. Konec patnáctiletého vztahu (z toho šest let v manželství) nejznámějšího hereckého páru byl podle jejích slov důsledkem incidentu z roku 2016 v soukromém letadle, kde se Brad Pitt údajně choval absolutně hrozně a násilně k jejich adoptivnímu synovi Maddoxovi.

Po tomto incidentu byl prý hollywoodský herec vyšetřován pro zneužívání dětí FBI i losangeleským ministerstvem dětských a rodinných služeb. Angelina Jolie následně podala žádost o rozvod a o úplnou péči o jejich šest dětí.

Herečka v nejnovějším rozhovoru pro Guardian kritizovala Spojené státy za to, že jsou jedinou zemí, která dosud neratifikovala Úmluvu OSN o právech dítěte (UNCRC) a neudělala dostatek pro ochranu mladistvých.

Domů
Sdílet
Diskuse