Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti FlexDog.
15. října 2021 13:30
Čas čtení 3:09
Sponzorovaný obsah

Luxusní tenisky, boty na zimu i kousky, které nezruinují peněženku. Máme pro tebe výběr těch nejlepších

Luxusní tenisky, boty na zimu i kousky, které nezruinují peněženku. Máme pro tebe výběr těch nejlepších
Zdroj: Flexdog
MÓDA
Uložit Uložené

TOP tenisky na teď podle FlexDogu.

V dnešní době je na trhu tolik různých tenisek, že je občas opravdu obtížné si z široké nabídky vybrat. Většina obchodů dnes již nabízí desítky značek, stovky modelů a tisíce colorways, ze kterých můžeš vybírat. Rozhodnout se poté pouze pro jediný pár proto často bývá nadlidský úkol, který sežere nejen obrovské množství času, ale i energie. Nikdy si totiž nemůžeš koupit všechno, to je snad jasné. Ať už z důvodu limitovaných financí nebo omezeného prostoru ve tvém botníku.


Právě proto ti FlexDog přináší unikátní žebříček tenisek, který by ti měl se složitým výběrem pomoct. Najdeš v něm pět různých kategorií, které ti pomohou v každém případě. Ať už hledáš ty nejlepší hyped tenisky, super boots na zimu, nebo něco, v čem uděláš dojem, ale zároveň to nezruinuje tvojí peněženku, v TOP listu najdeš všechno. Všechny zmíněné páry navíc samozřejmě najdeš na FlexDogu, kde ti poradí s tím, kde je sehnat úplně nejlevněji.

 
Off-White x Nike Dunk Low “The 50”


Nové Off-White Dunky jsou asi tou nejvíc fresh věcí, kterou si letošní léto mohl v aplikaci SNKRS chytit, což téhle kolaboraci zajistilo titul TOP Hype v tomto žebříčku. Nejlepší na tom je, že můžeš vybírat hned z padesáti odlišných provedení, které se liší nejen barvami, ale i použitými materiály. Těžko sice na některém webu najdeš všech padesát párů pohromadě, na FlexDogu jich ale máme hned několik, tak je běž omrknout, třeba tě některý z nich zaujme.

shoe
Zdroj: Flexdog


Travis Scott x Air Jordan 1 Low „Mocha“


Jméno Travis Scott a slovo hype jde dokonale dohromady, pokud tedy hledáš pořádné hyped tenisky, máš s výběrem napůl vyhráno. Naším druhým doporučením jsou páry Air Jordan 1 Low v provedení “Mocha”, které Cactus Jack vydal v létě roku 2019. Díky ikonickému Reverse Swooshi bude všem hned jasné, jaký grail si dneska z botníku vytáhl.

Nike
Zdroj: Flexdog




Dr. Martens 1460 „Jean-Michel Basquiat“


Nezmínit v kategorii Boots něco od značky Dr. Martens by byl s největší pravděpodobností závažný hřích, proto hned na prvním místě uvedu tenhle povedený pár inspirovaný jedním z nejznámějších postmodernistických umělců 20. století, Jean-Michelem Basquiatem. U tohohle pestrého provedení už zbývá ale pouze pár velikostí, pokud máš tedy zájem, měl by sis pospíšit. V opačném případě můžeš vsadit na klasiku v černé variantě, se kterou také určitě nic nezkazíš.

Martens
Zdroj: Flexdog


Timberland 6 Inch Premium Shearling Waterproof


Dvojkou v kategorii Boots jsou tyhle voděodolné Timberlandy, se kterými přežiješ i noc uprostřed zmrzlé pustiny na Antarktidě. Dobrá, to možná přeháníme, v našich končinách bude ale tenhle pár více než dostačující. Pokud tedy hledáš něco, v čem ti v zimě nepromrznou nohy, tyhle Timberlandy v symbolické hnědé jsou ta pravá volba.

Timberland
Zdroj: Flexdog

Converse Chuck 70 Hi 


S klasickými Chucky od značky Converse nikdy nic nemůžeš zkazit. Tuhle ikonickou siluetu sice častěji uvidíš spíš na dívčích nohách, parádu s nimi ale mohou udělat i kluci. Tenhle pár v růžovém odstínu seženeš na FlexDogu už od 1 679 korun. A pokud ti náhodou zrovna tahle barva do oka nepadla, můžeš vsadit i na černé provedení, které u na FlexDog najdeš samozřejmě také.

Chuck Taylor
Zdroj: Flexdog

Nike Air Force 1 Low „Jewels“


V jakých teniskách uděláš skvělý dojem, ale zároveň za ně nezaplatíš půlku výplaty nebo horko těžko nastřádané kapesné? Na tuhle otázku jsme se zeptali při výběru kategorie TOP Swag za dostupnou cenu a došli jsme k jednoduché odpovědi - model Air Force 1. Konkrétně nás nejvíce zaujalo provedení Jewels, na jehož tkaničkách najdeš speciální detaily ve formě třpytivých drahokamů. Ani jiná colorway téhle siluety ale určitě neurazí, na FlexDogu jich navíc najdeš přes 200.

Nike
Zdroj: Flexdog

Air Jordan 1 Mid „Banned“


Druhou variantou jsou rozhodně midové jedničky, které v poslední době zažívají své nejlepší období. Obzvlášť povedené colorways jsou potom ty, jež imitují vysoké OG Air Jordan 1. Pokud bychom měli vypíchnout jeden pár, bude to pravděpodobně provedení Banned, na kterém najdeš nesmrtelnou kombinaci červené a černé.

Nike
Zdroj: Flexdog

adidas YEEZY Slides


Za pantofle od Kanyeho Westa už si připlatíš, podle mnoha recenzí ale to pohodlí, které ti přinesou, prostě stojí za to. Siluetu YEEZY Slide najdeš na FlexDogu nejen v mnoha velikostech, ale i ve spoustě colorways. Pokud ti tedy na hype-u záleží i u pouhých pantoflí, tohle je volba přesně pro tebe.

pantofle
Zdroj: Flexdog

adidas UltraBoost 20 x James Bond „No Time To Die“


Za zmínku stojí také tyhle UltraBoosty inspirované postavou Jamese Bonda, které značka adidas vydala k příležitosti premiéry nového filmu ze světa 007 v kinech. Film No Time To Die je v českých kinech zveřejněný pod názvem Není čas zemřít a s těmihle teniskami na něm určitě uděláš na ostatní fanoušky téhle série pořádný dojem. 

Bond
Zdroj: Flexdog

Toto byl náš výběr tenisek na teď. Na FlexDogu toho najdeš ještě mnohem víc, teď skoro 10 000 tenisek. Nabídka se mění každý den, tak se nezapomeň koukat pravidelně, aby ti tvá oblíbené teniska neutekla. Vše podstatné sdílí FlexDog i na Instagramu.

Domů
Sdílet
Diskuse