Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Green Fox Academy.
20. října 2021 11:30
Čas čtení 3:05
Sponzorovaný obsah

Za čtyři měsíce programátorem se skvělým platem? Ukážeme ti, jak na to

Za čtyři měsíce programátorem se skvělým platem? Ukážeme ti, jak na to
Zdroj: Green Fox Academy
TECH
Uložit Uložené

V kurzu se naučíš programovat, získáš certifikát a pracovní místo máš garantováno.

Baví tě programování, nebo se v něm chceš prostě jenom zlepšit? Nemusíš kvůli tomu chodit dlouhé roky do školy. Všechno, co potřebuješ, se naučíš v kurzech Green Fox Academy. Po jejich absolvování budeš mít navíc 100% jistotu, že najdeš práci v oboru.
 
„Rekvalifikační kurz programování určitě naplnil moji potřebu po nových znalostech. Pro někoho, kdo se nikdy kódování nevěnoval, bylo těch nových informací opravdu hodně,“ říká Jaroslav z Prahy, který se z pozice finančního analytika dostal až na pozici Service Delivery Engineer platformy ServiceNow do společnosti Accenture.

Green fox academy
Zdroj: Green Fox Academy

Pokud už víš, že se chceš naučit programovat a co nejdřív se jím živit, cestu k vysněné kariéře ti zkrátí intenzivní kurz Green Fox Academy. Ten trvá jen 4 měsíce a učit se můžeš v učebně, ale i zcela online z domova. Pokud chceš změnit svou budoucnost, ale pracuješ či chodíš do školy, pak pro tebe bude ideální kurz při práci. V tom případě tě čeká deset měsíců a studium o víkendech a večerech v týdnu. Podívej se, co všechno se na kurzech naučíš a jaké jsou jejich výhody.

Více informací

Kromě znalostí tě připraví i na samotnou práci

Během bootcampu si osvojíš základy kódování a budeš připravený začít kariéru jako juniorní programátor. Green Fox Academy se místo doplňkových předmětů soustředí na praxi. Sleduje nejnovější trendy a techniky, které IT firmy vyžadují. 

Green fox academy
Zdroj: Green Fox Academy

„Nebyl jsem ochotný tomu obětovat tři roky, učit se znovu matematiku, právo, psát závěrečnou práci a připravovat se na státnice na vysoké škole“ říká Jaroslav. „Při procházení různých online kurzů zdarma a víkendových seminářů jsem narazil na bootcamp Green Fox Academy. V té době to byla snad jediná možnost, kde se dalo programování intenzivně studovat,“ dodává.

Co se v kurzech naučíš?

Bootcamp v Green Fox Academy má několik hlavních výhod, díky kterým mezi IT kurzy vyniká. Během studia si projdeš třemi moduly: základním, orientačním a projektovým. Naučíš se tam všechny základy, osvojíš si nástroje a metody a na konci kurzu budeš pracovat na delším Front-End, Back-End nebo Full-Stack projektu ve tři až čtyřčlenném týmu.

Green fox academy
Zdroj: Green Fox Academy

Pokud ti vybraný kurz nebude vyhovovat, máš garanci vrácení školného během prvních čtrnácti dnů, ve večerním/víkendovém kurzu je tato garance vrácení peněz nastavena na 30 dní.
 
Oba kurzy probíhají v reálném čase a lektoři se celou dobu jejich trvání studentům věnují. K dispozici mají studenti také psychology a kouče, kteří jim pomáhají se na jejich budoucí zaměstnání připravit. Naučí tě pracovat v týmu, správně se do něj začlenit a vysvětlí ti, jak řešit možné problémy a neshody na pracovišti.

100% garance pracovního místa

Nejen Jaroslav se přesvědčil o tom, že Green Fox Academy nabízí 100 % jistotu. Kromě nových znalostí zde získáš i nové pracovní místo. Firma spolupracuje s několika různými společnostmi, které jejich absolventy zaměstnávají. 

Jaroslav se přihlásil do kurzu v době, kdy zastával pozici Client Financial Management Senior Analyst. „Zlomilo se to ve mně ve chvíli, kdy jsem začal naplno pracovat z domova. Přestal jsem se vídat s kolegy, mezi kterými jsem měl mnoho přátel, a uvědomil jsem si, že bych chtěl dělat něco, kde uvidím hmatatelný výsledek své práce,“ popisuje Jaroslav, který absolvoval kurz zaměřený na programování v jazyce Java.

Green fox academy
Zdroj: Green Fox Academy

Získáš certifikát, ale zaplatit můžeš až později

Kurzy mají akreditaci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR, takže ušetříš 21% DPH a na konci získáš certifikát. Tohle platí i pro studenty ze Slovenska.
 
A pokud nemáš dost peněz na zaplacení celého kurzu předem, nevadí. S balíčkem @After zaplatíš zálohu a v momentě, kdy dostaneš novou práci, splácíš 20 % z platu junior programátora. 

Kurz rozhodně není pro každého

Jestli si ale myslíš, že se stačí na kurz přihlásit a zaplatit ho, není tomu tak. Do bootcampu totiž Green Fox Academy přijímá pouze ty studenty, kteří mají předpoklady, aby v novém oboru uspěli. Z toho důvodu před kurzem projdeš čtyřmi koly výběrového řízení. Během nich společnost otestuje, jestli jsi připravený na intenzivní kurz i výzvy, které tě v souvislosti se změnou kariéry čekají. Prověří se zde i tvoje kognitivní schopnosti, angličtina, počítačová gramotnost a řeč dojde i na motivaci a důvody, proč se chceš stát programátorem. Samotné znalosti kódování ale nejsou potřeba.

Green fox academy
Zdroj: Green Fox Academy

Pokud jsi nezaměstnaný, kurz ti může zaplatit i úřad práce prostřednictvím programu Kompas+. S veškerým papírováním ti v Green Fox Academy velmi rádi pomohou.

Vidíš svou budoucnost v IT?

Green Fox Academy hledá do svého bootcampu lidi, kteří chtějí svou budoucnost opravdu změnit a začít slibnou kariéru v IT. Nezáleží na tom, jestli jsi muž, žena, student nebo zaměstnanec. Nejdůležitější je, že se chceš programování naučit a víš, že je to tvoje budoucnost. Pokud tě láká nejen atraktivní plat ale také vidina nové kariéry, na nic nečekej a přihlas se do 25. října na kurz Green Fox Academy.

Přihlas se
Domů
Sdílet
Diskuse