Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2021 22:06
Čas čtení 0:52
Daniel Mikolášik

VIDEO: Plačící Ben Cristovao se nevydržel dívat na utrpení zvířat v laboratořích. S dalšími influencery šíří osvětu

VIDEO: Plačící Ben Cristovao se nevydržel dívat na utrpení zvířat v laboratořích. S dalšími influencery šíří osvětu
Zdroj: se souhlasem Svoboda zvířat
OSOBNOSTI BEN CRISTOVAO
Uložit Uložené

Ročně je v zemích Evropské unie pro testování a výzkum využito 10,6 milionu živých bytostí, upozorňuje projekt Svoboda zvířat.

Sociálními sítěmi se v posledních dnech šíří dojemné video, které zachycuje autentické reakce známých českých influencerů na krutá videa s utrpením zvířat a pokusy v laboratořích. Osvětové video šíří projekt Svoboda zvířat.

Všichni respondenti, kterým pustili pokusy na trpících zvířatech, se neudrželi a dojalo je to až k slzám. Mezi nimi byli například zpěvák Ben Cristovao, youtuberka NotSoFunnyAny, influencerka Dewi, herečka Veronika Čermák Macková či modelka Olga Plojhar Bursíková.

Jejich jediným úkolem bylo posadit se před zařízení, přes které jim promítali záběry z pokusů zvířat, vydávajících kvílivé zvuky. Nikdo z nich nedokázal dokoukat video do konce. „A jak zareagujete na utrpení zvířat vy?“ ptá se Svoboda zvířat v závěru videa.

Domů
Sdílet
Diskuse