Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2021 17:00
Čas čtení 1:37
Ondřej Jarůšek

V Česku znovu roste zájem o očkování: Lidé opět stojí fronty, v pátek vakcínu dostalo přes 30 000 zájemců

V Česku znovu roste zájem o očkování: Lidé opět stojí fronty, v pátek vakcínu dostalo přes 30 000 zájemců
Zdroj: TASR/Ján Krošlák/Tereza Šnajdrová/REFRESHER
NEWS KORONAVIRUS OČKOVÁNÍ PROTI KORONAVIRU
Uložit Uložené

Chodov v pátek zaznamenal rekord. U lidí se opět zvýšil zájem o očkování proti koronaviru.

Pandemie koronaviru v České republice začala v posledních dnech a týdnech opět sílit, jen za včerejší den přibylo přes čtyři tisíce nakažených. Nová data ministerstva zdravotnictví však ukazují, že současně roste také zájem lidí o to nechat se pro nemoci covid-19 naočkovat.

Doporučeno
Cestovatelský semafor: Jak se od pondělí změní pravidla pro cestování? Cestovatelský semafor: Jak se od pondělí změní pravidla pro cestování? 23. října 2021 8:30

Zástupci Chytré karantény na Twitteru v sobotu informovali o tom, že v pátek bylo v Česku podáno přes 30 tisíc dávek vakcíny. To je nejvíce tento týden a pro srovnání je to také více než dvakrát více, než kolik lidí se nechalo naočkovat minulý pátek. Systém ministerstva zdravotnictví aktuálně za včerejší den ukazuje 29 836 vykázaných očkování, některá očkovací centra se však podle Chytré karantény teprve dohlašují.

Domů
Sdílet
Diskuse