Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2021 19:00
Čas čtení 0:52
Radim Šlechta

PŘEHLED: Jaké obchody mají i přes 28. říjen otevřeno?

PŘEHLED: Jaké obchody mají i přes 28. říjen otevřeno?
Zdroj: Unsplash/Imants Kaziļuns/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Sestavili jsme přehled obchodů či prodejen, které mohou zůstat otevřeny i během svátků.

Během státních svátků bývají obchody často zavřené. Nařizuje to zákon o prodejní době v maloobchodě. Mezi takové svátky patří i 28. říjen, během kterého si v obchodních řetězcích nenakoupíš. Některé obchody a služby ale mohou zůstat otevřeny i během podobných státních svátků, připravili jsme pro tebe přehled obchodů, kde si můžeš nakoupit i během volna. 

Doporučeno
Očkování bez registrace: Přinášíme přehledný seznam míst, kde se ve tvém kraji můžeš nechat očkovat okamžitě Očkování bez registrace: Přinášíme přehledný seznam míst, kde se ve tvém kraji můžeš nechat očkovat okamžitě 27. října 2021 12:20

Nakoupit si můžeš v prodejnách, které mají prodejní plochu menší než 200 metrů čtverečních. Menší večerky a samoobsluhy tedy mohou mít otevřeno, pokud se samy nerozhodnou během svátku zavřít. Stejnou výjimku mají i prodejny na autobusových a vlakových nádražích či letištích, a to bez ohledu na jejich velikost.

Domů
Sdílet
Diskuse