Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2021 15:08
Čas čtení 0:48
Tereza Šnajdrová

Slavný dům z komedie Sám doma bude na jednu noc k pronájmu přes Airbnb

Slavný dům z komedie Sám doma bude na jednu noc k pronájmu přes Airbnb
Zdroj: Airbnb
NEWS
Uložit Uložené

Zabookovat si ho můžeš přes portál Airbnb, a to již 7. prosince ve 20:00 hodin našeho času.

Na trhu s pronájmy se nejprve objevila vila z nového snímku Klan Gucci a nyní na něj míří i legendární dům z oblíbené vánoční komedie Sám doma. Ten si budeš moci pronajmout na jednu jedinou noc, a to přes portál Airbnb. Pokud chceš strávit noc v domě Kevina McCallister, připrav se. Zabookovat si ho budeš moci už 7. prosince v 20:00 hodin našeho času, informuje BBC.

Doporučeno
Vila z filmu House of Gucci se dostala do nabídky Airbnb. Dostupná však bude jen na jednu noc Vila z filmu House of Gucci se dostala do nabídky Airbnb. Dostupná však bude jen na jednu noc 27. listopadu 2021 7:47

Do honosného domu mohou přijet maximálně čtyři hosté, kteří v něm stráví noc z neděle na pondělí 13. prosince. Jedná se tak o jedinečnou příležitost, jak si užít nezapomenutelnou adventní neděli v legendárním sídle rodiny McCallisterů. Hosty navíc na místě uvítá představitel Buzze, Devin Ratray.

Domů
Sdílet
Diskuse