Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2021 17:31
Čas čtení 0:51
Richard Balog

V obchodech značky Off-White™ jsou místo oblečení květiny a vzkazy pro zesnulého Virgila Abloha

V obchodech značky Off-White™ jsou místo oblečení květiny a vzkazy pro zesnulého Virgila Abloha
Zdroj: Off-White
MÓDA
Uložit Uložené

Výklady i pulty v Paříži, Miláně, Tokiu či Soulu jsou plné barevných květin se vzkazem Virgil Forever.

V obchodech značky Off-White™ jsou místo oblečení květiny a vzkazy pro zesnulého Virgila Abloha. Jedná se o provozovny v různých koutech světa, od Paříže přes New York až po Tokio či Soul.

Vedení společnosti New Guard Group tímto způsobem vzdalo hold svému hlavnímu návrháři a uměleckému řediteli mužské linie v módním domě Louis Vuitton, který ve věku 41 let podlehl ojedinělé formě rakoviny.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Off-White™ (@off____white)

Vzkazy na barevných papírcích napsali zaměstnanci značky a fanoušci návrháře, který změnil vnímání luxusní módy i streetwearu.

Doporučeno
Kanyeho dvorní designér, kterému se podařilo dostat ulici na módní přehlídky v Paříži. Kdo byl Virgil Abloh? Kanyeho dvorní designér, kterému se podařilo dostat ulici na módní přehlídky v Paříži. Kdo byl Virgil Abloh? 29. listopadu 2021 18:32

Kolektiv Off-White™ napsal ve vzkazu: „Ve světě, kde je laskavost vzácná, kde má hierarchie stále váhu a kde móda může změnit pravidla a někdy nakonec i vytvoří nová, tam jste byl vy. Vaše širší rodina má zlomená srdce. Budeš nám chybět, Virgile. Vaše slova nás neustále inspirovala a dodávala nám odvahu snít či tvořit. Budou nám chybět vaše zprávy, váš smích, vaše čistá duše. Milujeme tě, Virgile“

Velkolepá a emotivní byla i poslední přehlídka Virgila Abloha kolekce jaro/léto 2022 od francouzského módního domu Louis Vuitton s titulem Virgil was here.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Off-White™ Seoul (@off___white___seoul)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Off-White™ Tokyo (@off____white____tokyo)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Off___White™ Paris (@off___white__paris)

Domů
Sdílet
Diskuse