Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2021 18:13
Čas čtení 1:01
Daniel Mikolášik

Rihanna se poprvé vyjádřila k údajnému těhotenství s ASAP Rockym: Přestaňte s tím, podle vás jsem těhotná každý rok

Rihanna se poprvé vyjádřila k údajnému těhotenství s ASAP Rockym: Přestaňte s tím, podle vás jsem těhotná každý rok
Zdroj: Getty Images/Samir Hussein
OSOBNOSTI RIHANNA
Uložit Uložené

Na většině záběrů z barbadoské ceremonie si zpěvačka břicho zakrývá rukama, z čehož mnozí lidé dedukují, že by mohla být těhotná.

Poslední dny žijí sociální sítě a bulvární média zprávami o údajném těhotenství zpěvačky Rihanny s jejím přítelem ASAP Rockym. Objevily se poté, co se koncem listopadu stal Barbados oficiální republikou a při této příležitosti se na ceremonii ukázala i Rihanna jako nejznámější reprezentantka karibského ostrovního státu.

Rihannu vyznamenali jako národní hrdinku, ale zrak veřejnosti během ceremoniálu směřoval i na její postavu v oranžových šatech. Mnozí totiž při pohledu na její břicho začali spekulovat o tom, že pravděpodobně čeká dítě.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa R I H A N N A (@ririgalbadd)

Na většině záběrů si břicho zakrývá rukama, z čehož lidé dedukují, že by mohla naznačovat těhotenství. Ke spekulacím se však poprvé konečně vyjádřila i samotná barbadoská zpěvačka. Portál Unilad poukazuje na chatovou konverzaci mezi ní a fanynkou, která se jí narovinu zeptala, jak to tedy je.

„Můžu přijít na oslavu příchodu dítěte? Ať už je to pravda, nebo ne, tvé dětičky budou nádherné. Promiň, že se teď všichni starají o tvou dělohu,“ napsala fanynka. Rihanna jí na to údajně odepsala, že to není poprvé, co všichni oznamují její těhotenství, ačkoli nikdy to nebyla pravda.

Doporučeno
Tube girl, Riri i zostuzená Victoria Beckham. Toto jsou nejikoničtější momenty roku 2023 Tube girl, Riri i zostuzená Victoria Beckham. Toto jsou nejikoničtější momenty roku 2023 25. prosince 2023 7:00

„Haaa, přestaňte! Nepřišli jste ani na prvních deset oslav příchodu mého dítěte. Podle pomluv jsem těhotná každý rok,“ píše v konverzaci Rihanna. Bulvár totiž během její kariéry několikrát informoval o tom, že čeká dítě, ale nikdy se to nepotvrdilo. Vše nasvědčuje tomu, že se mýlí i tentokrát.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jen (@mis.jaye)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jen (@mis.jaye)

Domů
Sdílet
Diskuse