Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2021 15:53
Čas čtení 1:00
Vojtěch Vanda

Prezident Miloš Zeman vystoupí o víkendu po dlouhé době v televizi

Prezident Miloš Zeman vystoupí o víkendu po dlouhé době v televizi
Zdroj: TASR/AP
NEWS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Informaci ohlásil mluvčí Hradu Jiří Ovčáček.

Prezident Miloš Zeman se po dlouhé době objeví v televizi. Podle mluvčího Hradu Jiřího Ovčáčka vystoupí hlava státu v neděli 19. prosince v pořadu Partie Terezie Tománkové. Naposledy Zeman vystoupil v televizi ze záznamu, 17. listopadu, z jeho nemocničního pokoje během hospitalizace.

Doporučeno
Miloš Zeman opět ve vitríně. Úprava oficiálního portrétu prezidenta ve školní třídě baví internet Miloš Zeman opět ve vitríně. Úprava oficiálního portrétu prezidenta ve školní třídě baví internet 17. prosince 2021 8:10

„Prezident republiky Miloš Zeman vystoupí v neděli dne 19. prosince 2021 v 11.00 hodin v pořadu TV Prima a CNN Prima News Partie Terezie Tománkové,“ ohlásil na Twitteru mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček. Děje se tak poté, co prezidentovi skončila karanténa kvůli nákaze koronavirem a co jmenoval novou vládu v čele s premiérem Petrem Fialou (ODS).

Domů
Sdílet
Diskuse