Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
28. prosince 2021 v 12:53
Čas čtení 0:35
Ilona Hobzová

Policisté s psovody a potápěči pátrají po 74leté ženě z Příbramska. Nevrátila se z procházky

Policisté s psovody a potápěči pátrají po 74leté ženě z Příbramska. Nevrátila se z procházky
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Seniorka odešla na procházku 25. prosince.

Policisté s psovody a potápěči pátrají po 74leté ženě z Příbramska, která odešla 25. 12. na procházku v okolí místa bydliště Nalžovice (Chlum) a dosud se nevrátila.

„Pohřešovaná žena je vysoká mezi 160 a 170 cm, střední postavy, má krátké šedivé vlasy a šedé oči. Seniorka by měla mít na sobě dlouhou černou bundu či kabát a černou čepici, bližší informaci k oblečení se nám nepodařilo získat. Chodí přihrbená a pomalou rychlostí. Seniorka užívá léky na diabetes a tlak, bez jejich pravidelného užívání by mohla být ohrožená na životě, zejména také vzhledem k mrznoucímu počasí. Mobilní telefon ani žádné osobní věci u sebe nemá, vše ponechala doma,“ uvádí Policie ČR a prosí občany o pomoc.

Do pátrací akce se dosud zapojilo 6 hlídek policistů, policejní psovod se služebním psem, psovod z Czech SAR Teamu se speciálně vycvičeným psem na pátrání po osobách, drony a policisté z poříčního oddělení Slapy.

seniorka Policie ČR
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse