Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2022 9:33
Čas čtení 0:40
Daniel Mikolášik

Kylie Jenner a Travis Scott prozradili jméno jejich druhého dítěte: Syna pojmenovali Wolf Webster

Kylie Jenner a Travis Scott prozradili jméno jejich druhého dítěte: Syna pojmenovali Wolf Webster
Zdroj: Getty Images/Craig Barritt
OSOBNOSTI KYLIE JENNER TRAVIS SCOTT
Uložit Uložené

Kylie tvrdí, že by chtěla mít až sedm dětí.

Influencerka Kylie Jenner a raper Travis Scott se 2. února stali dvojnásobnými rodiči. Slavný pár s jejich čtyřletou dcerkou Stormi přivítal do rodiny nového člena. O jeho jménu vznikalo několik spekulací, až ho nakonec v pátek Kylie prozradila na svém instagramovém profilu – syna pojmenovali Wolf Webster.

Doporučeno
Nejsem závislá jen na YouTube a spolupracích. Nikdy nevíte, kdy vás můžou „zrušit“, říká youtuberka Petra LovelyHair (Rozhovor) Nejsem závislá jen na YouTube a spolupracích. Nikdy nevíte, kdy vás můžou „zrušit“, říká youtuberka Petra LovelyHair (Rozhovor) 11. února 2022 11:30

Narození syna oznámila nejmladší miliardářka 6. února prostřednictvím černobílé fotky ruky novorozence, kterou drží s největší pravděpodobností dcera Stormi. Fotku popsala jen emotikonem modrého srdce a kouzelným datem narození „2/2/22“.

Je to také den po čtvrtých narozeninách jejich prvorozené dcery. Dojemná fotka během týdne získala více než 21 milionů lajků a statisíce komentářů fanoušků a celebrit blahopřejících Kylie a Travisovi.

Influencerka své druhé těhotenství držela dlouho v tajnosti, na jistou dobu se dokonce odmlčela ze sociálních sítí. Podle portálu Page Six by Kylie by chtěla mít až sedm dětí. „Ale ne všechny po sobě, těhotenství není legrace. Je to vážně náročné,“ řekla.

Zpět
Sdílet
Diskuse