Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2022 20:26
Čas čtení 1:16
Vojtěch Vanda

VIDEO: Řidič ujížděl policii v Olomouci rychlostí přes 250 km/h. Hlídce nezastavil, prý si jí nevšiml

VIDEO: Řidič ujížděl policii v Olomouci rychlostí přes 250 km/h. Hlídce nezastavil, prý si jí nevšiml
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI KRIMI
Uložit Uložené

Hned dva případy nebezpečně rychlé jízdy museli řešit olomoučtí policisté. První řidič jel rychlostí vyšší než 250 km/h, druhý překročil povolenou rychlost o 101 km/h a ještě k tomu řídil opilý.

Hned dva případy rychlé jízdy museli řešit policisté v Olomouci. V pátek 11. února kolem hlídky v civilním vozidle prosvištěl dvaapadesátiletý řidič BMW. Když jej hlídka chtěla zkontrolovat, nereagoval a ujížděl. Zastavil až po deseti kilometrech s tím, že si hlídky nevšiml. O pět hodin později překročil povolenou rychlost o 101 km/h opilý řidič v Audi. Ten chtěl policistům zmizet i po svých, nicméně daleko neutekl.

Doporučeno
Policisté v Praze pátrají po pohřešované ženě, do akce poprvé povolali i speciální kamion Policisté v Praze pátrají po pohřešované ženě, do akce poprvé povolali i speciální kamion 15. února 2022 16:44

S prvním potížistou se museli policisté vypořádat minulý týden v pátek před 19. hodinou. Dvaapadesátiletý řidič BMW předjel ve vysoké rychlosti hlídku, která jela v autě v civilním provedení po ulici Pražská.

Domů
Sdílet
Diskuse