Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2022 17:04
Čas čtení 1:00
Vojtěch Vanda

Like House se dnes vrací na obrazovky. Ve třetí sérii bude o půl milionu korun soutěžit i Dominika Myslivcová

Like House se dnes vrací na obrazovky. Ve třetí sérii bude o půl milionu korun soutěžit i Dominika Myslivcová
Zdroj: TV Prima
OSOBNOSTI LIKE HOUSE 3
Uložit Uložené

Kdo v Like House 3 vyhraje půl milionu korun? To brzo zjistíme.

Kdo se stane třetím výhercem reality show Like House? To se začneš z obrazovek dozvídat už ode dneška. Prima totiž přichází s další řadou, jejíž nejvýraznější tváří bude youtuberka Dominika Myslivcová. První díl bude odvysílán již v pondělí 7. března na kanále Prima Show. 

Doporučeno
Tiktoker Tadeáš: Like House mi extrémně změnil život (Rozhovor) Tiktoker Tadeáš: Like House mi extrémně změnil život (Rozhovor) 17. ledna 2022 7:00

Jak už bylo řečeno, show Like House 3 se zúčastní Myslivcová, která proslula jako růžová Barbie českého internetu. Spolu s ní se však do vily zavřou i další influenceři, konkrétně Hanka Gelnarová, Sebastian Lyang, Vojta Medlen, David Nguyen, Liubov Tupiková, Lukáš Tůma a Simona Tvardek.

Pokud nepoužíváš TikTok, může se zdá, že většina ze soutěžících nejsou úplně známými osobnostmi. Avšak opak je pravdou, jelikož je zejména na této síti sledují statisíce fanoušků. Ti budou, stejně jako v minulých sériích, posílat oblíbencům po dobu tří měsíců své hlasy. Komu se podaří získat nejvíce z nich, odnese si ze soutěže půl milionu korun.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený LIKE HOUSE 3 (@likehouse.cz)

Na vztahové zápletky, challenge a další zajímavosti z vily se mohou diváci těšit každý všední den od 18:30 na Prima Show. Ne všechno se však dá odvysílat před 22. hodinou. Na díly z tzv. Like House 3 Night Show se pak mohou diváci těšit od 22:00, přičemž jejich reprízu přinese kanál Prima. Reprízu podvečerních dílů zase Prima Cool.

A pokud si chceš zopakovat, co se vlastně dělo v minulé i předminulé sérii, jak Like House změnil život výherci druhé řady Tadeáši Kuběnovi, nebo co si o Like Housu vlastně myslí specialista na sociální sítě, zjistíš tady a tady.

Zpět
Sdílet
Diskuse