Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2022 23:02
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

První trailer na seriál o Obi-Wanovi Kenobim vsadil na nostalgii. Ewan McGregor se vrací jako milovaný rytíř Jedi

První trailer na seriál o Obi-Wanovi Kenobim vsadil na nostalgii. Ewan McGregor se vrací jako milovaný rytíř Jedi
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY DISNEY
Uložit Uložené

Minisérie Obi-Wan Kenobi se na Disney+ začne vysílat už 25. května.

Hollywoodská studia Disney a Lucasfilm odhalila první trailer a informace z připravované minisérie Obi-Wan Kenobi. Seriál by měl mít pouze jednu sérii sestávající ze šesti epizod, přičemž na streamovací platformě Disney+ se začne streamovat již 25. května 2022.

Doporučeno
RECENZE: The Batman RECENZE: The Batman 3. března 2022 13:30

První záběry ze seriálu vsadily na nostalgii a ukazují herce Ewana McGregora v jeho titulní roli rytíře Jedi Obi-Wana Kenobiho. Ten po vyhlazení rytířů Jedi z konce filmu Star Wars: Revenge of the Sith žije na planetě Tatooine, kde schovává mladého Luka Skywalkera před silami Sithů. Zlo mu je však v patách, jelikož ho hledají takzvaní Inkvizitoři.

V pozadí hraje velkolepá a slavná hudba ze skladby s názvem Duel of the Fates z filmu Star Wars: The Phantom Menace. Je vysoce pravděpodobné, že v této minisérii uvidíme také postavu Darth Maula, přičemž potvrzena je již účast herce Haydena Christensena jako slavného záporáka Darth Vadera.

Podle slov herce Ewana McGregora je jeho postava Obi-Wan na začátku seriálu poněkud zlomený člověk, který ztratil naději. Kromě těchto dvou herců uvidíme také Joela Edgertona, který si zopakuje roli Lukova strýce Owena.

Domů
Sdílet
Diskuse