Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2022 11:36
Čas čtení 1:13
Adam Novosad

Conora McGregora zadržela irská policie a zabavila mu luxusní Bentley za 4 miliony korun. Obvinila jej z nebezpečné jízdy

Conora McGregora zadržela irská policie a zabavila mu luxusní Bentley za 4 miliony korun. Obvinila jej z nebezpečné jízdy
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller
NEWS CONOR MCGREGOR
Uložit Uložené

Bojovník se podle oficiálního vyjádření přesouval do posilovny, když ho zastavila policejní hlídka.

Conor McGregor se opět dostal do problémů se zákonem. V domovském Dublinu ho zadrželi policisté, když řídil své luxusní Bentley Continental GT, ale nedělal si těžkou hlavu z dopravních předpisů. Do hledáčku policie se podle zveřejněných informací dostal pro „nebezpečnou jízdu“, která ohrožovala ostatní účastníky silničního provozu, píše irský The Independent.

The Independent informuje, že McGregor seděl ve svém autě za více než 4 miliony korun. Když ho v irském hlavním městě zastavila policie, na místě byl zadržen a předveden na policejní stanici. Luxusní auto mu dočasně zabavili přímo na místě kontroly, později dostal McGregor své Bentley od policie zpátky.

Domů
Sdílet
Diskuse