Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
25. března 2022 22:09
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

Seriál Roar představuje nový trailer, v epizodách uvidíme 8 různých příběhů

Seriál Roar představuje nový trailer, v epizodách uvidíme 8 různých příběhů
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Seriál Roar se na streamovací službě Apple TV+ začne vysílat 15. dubna.

Roar je antologický seriál od streamovací služby Apple TV+, který se začne vysílat 15. dubna. Každá z osmi epizod první série bude zcela odlišná a nebudou na sebe příběhově navazovat (něco jako seriály Black Mirror nebo Love, Death & Robots).

Každá epizoda bude mít jiné herce a příběh, což můžeš vidět i v ukázce. Vidíme například herečku Nicole Kidman, jejíž postava bude pojídat fotografie. Betty Gilpin bude hrát manželku, kterou si její manžel doslova vystavuje na zdi jako trofej, a Alison Brie zase postavu, která se po smrti změní na ducha a bude pomáhat s vyřešením vlastní vraždy.

Zajímavá je i epizoda, ve které se žena rozhodne, že svého manžela vrátí do obchodu, neboť s ním není spokojena. Herečky Alison Brie a Betty Gilpin znáš například ze seriálu Glow, jehož tvůrci pracovali i na tomto seriálu.

Kromě těchto hereček se představí i další, jako například Cynthia Erivo (The Outsider), Issa Rae (Insecure) nebo Jason Mantzoukas (Brooklyn Nine-Nine).

Domů
Sdílet
Diskuse