Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2022 17:02
Čas čtení 0:43
Radim Šlechta

Cuba Gooding Jr. se přiznal k obtěžování ženy v klubu v New Yorku. Vězení se vyhne

Cuba Gooding Jr. se přiznal k obtěžování ženy v klubu v New Yorku. Vězení se vyhne
Zdroj: FX Network
NEWS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Podle obvinění měl Gooding osahávat více žen, přiznal se ale jen k jednomu případu.

Herec Cuba Gooding Jr. se přiznal k obtěžování ženy, k němuž mělo dojít v newyorském klubu v roce 2018. Díky svému přiznání se vyhnul vězení. Svá obvinění herec v minulosti popřel. Podle obvinění měl Gooding osahávat tři různé ženy, přiznal se ale jen k jednomu případu. Informuje o tom The Guardian a agentura Associated Press.

Cuba Gooding Jr., který si zahrál například ve filmech Jerry Maguire nebo Pearl Harbour, bude muset pokračovat v docházení na terapie, které by mu měly pomoci ukončit konzumaci alkoholu a skoncovat násilným sexuálním chováním.

Doporučeno
Herec Frank Langella čelí obvinění ze sexuálního obtěžování, bude přeobsazen v seriálu od Netflixu Herec Frank Langella čelí obvinění ze sexuálního obtěžování, bude přeobsazen v seriálu od Netflixu 14. dubna 2022 15:20

V klubech na Manhattanu herec měl ženy bez dovolení osahávat. Jedné z obětí měl i přes opakované vyjádření nesouhlasu sahat na prsa, servírku jiného klubu měl herec štípat do hýždí. Oběti mají nyní prostor, aby poskytly prohlášení o dopadech Goodingova chování na jejich životy. 

Herec čelil obviněním již dříve. U některých se ale vyjádřil, že je nevinný a obhajoval se slovy o nepochopených gestech. Dohromady měl Gooding nedovoleně líbat a osahávat přes dvacet žen. Naposledy byl herec obviněn v roce 2020 ze znásilnění ženy na hotelovém pokoji z roku 2013. Toto obvinění ale popřel.

Domů
Sdílet
Diskuse