Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
11. dubna 2024 12:32
Čas čtení 0:30
Anna-Marie Hanzlíková

Do Česka chce další fastfoodový řetězec

Do Česka chce další fastfoodový řetězec
Zdroj: Refresher/Daniel Mikolášik
GASTRO FAST-FOOD PODNIKÁNÍ SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Americká ambasáda v Praze představila franšízy, které míří do Česka a hledají tu partnery. Které řetězce tedy můžeš už brzy očekávat?

Seznam amerických franšíz, které hledají master franšízanta pro Česko:

Mobile Outfitters

Mobile Outfitters je řetězec s příslušenstvím k telefonům, prodává hlavně ochranné fólie nebo kryty.

RAVE Restaurant Group

Skupina Rave provozuje řetězce Pie Five a Pizza Inn. Oba se specializují na přípravu pizzy podle ingrediencí na míru, a jelikož jde o fastfood, měla by být hotová do pěti minut.

The Wendy’s Company

Americké fastfoodové řetězce se poslední dobou v Česku rozrůstají. Po Popeyes a plánovaném Five Guys (psali jsme už před časem tady) do tuzemska plánuje expanzi i třetí největší hamburgerový řetězec Wendy's. Známý je především pro zmiňované hamburgery, ale i sendviče a dezerty.

Doporučeno
Bridget Jones je zpět, hlásí velké změny v obsazení. Chybět bude zásadní postava, jiná se vrací Bridget Jones je zpět, hlásí velké změny v obsazení. Chybět bude zásadní postava, jiná se vrací 10. dubna 2024 10:55

Wyndham Hotels & Resorts

Do téhle skupiny patří celá řada hotelových značek, například Baymont, Days Inn, Howard Johnson, La Quinta, Ramada, Super 8, Travelodge nebo Wyndham. 

Domů
Sdílet
Diskuse