Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
22. listopadu 2023 20:06
Čas čtení 0:33
Marek Pros

V Česku otevře další slavný fast food. Víme, kde a kdy spustí první pobočku a co si v něm dáš

V Česku otevře další slavný fast food. Víme, kde a kdy spustí první pobočku a co si v něm dáš
Zdroj: azerbaijan_stockers / Freepik / volně k použití
GASTRO FAST-FOOD
Uložit Uložené

Česko je zemí zaslíbenou, co se týče fastfoodových řetězců. V listopadu otevřel v centru Prahy Popeyes, příští rok sem míří Five Guys.

Five Guys je fast food, který se zaměřuje na hamburgery, hot dogy a hranolky. První restauraci v Česku otevře v druhém nebo třetím kvartálu příštího roku na pražské Národní třídě v obchodním domě Máj. Informují o tom Hospodářské noviny.

V Máji chce otevřít další pobočku i Popeyes, před nímž na Václavském náměstí pořád lidé čekají fronty, aby ochutnali jižanské kuře. Hospodářské noviny dále upozorňují na cenovou politiku, kterou je Five Guys proslulý. Jestli čekáš burgery za pár korun, tak tě nepotěšíme, spíš si připrav aspoň 200 korun. Za to dostaneš ale pořádnou nálož masa. A třeba se američtí majitelé ještě chytnou za nos a přizpůsobí cenu místnímu trhu.

První restaurace Five Guys byla zprovozněna v roce 1986, po roce 2000 začala společnost s franšízou a o 16 let později měl řetězec otevřeno přes 1500 restaurací v USA a v Kanadě.

Doporučeno
Nejlepší chlebíčky v Praze: Objevili jsme poklady za 35 korun i podnik, ze kterého nám šla hlava kolem Nejlepší chlebíčky v Praze: Objevili jsme poklady za 35 korun i podnik, ze kterého nám šla hlava kolem 17. listopadu 2023 6:00
Domů
Sdílet
Diskuse