Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
14. dubna 2022 15:20
Čas čtení 0:38
Barbora Volfová

Herec Frank Langella čelí obvinění ze sexuálního obtěžování, bude přeobsazen v seriálu od Netflixu

Herec Frank Langella čelí obvinění ze sexuálního obtěžování, bude přeobsazen v seriálu od Netflixu
Zdroj: Rich Polk/Getty Images
NEWS NETFLIX ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Herec bude přeobsazen v hororové sérii z produkce Netflixu poté, co nevhodně vtipkoval s herečkou při natáčení.

Čtyřiaosmdesátiletý americký herec italského původu Frank Langella, kterého můžeš znát například z filmu Drákula, byl v hororovém seriálu The Fall of the House of Usher (Zánik domu Usherů) obsazen jako Roderick Usher, patriarcha dynastie Usherů. Kvůli obvinění ze sexuálního obtěžování bude přeobsazen, píše Variety a TMZ.

Předlohou pro osmidílnou sérii byla pro režiséra Mikea Flanagana povídka od amerického spisovatele Edgara A. Poea, který je známý pro své detektivní a hororové žánry.

Doporučeno
Mission Impossible 7 stojí téměř 300 milionů dolarů. Film není ani po letech dokončen, ale Tom Cruise do něj přidal ponorku Mission Impossible 7 stojí téměř 300 milionů dolarů. Film není ani po letech dokončen, ale Tom Cruise do něj přidal ponorku 12. dubna 2022 9:30

Hororový příběh vypráví nejmenovaný muž, který obdrží naléhavý dopis od přítele z dětství Rodericka Ushera. Usher v dopise žádá, aby jej přijel navštívit. Povídka byla také několikrát zfilmována.

Podle Variety byl Langella nedávno vyšetřován kvůli údajnému pochybení při natáčení, které nakonec vyústilo k rozhodnutí herce přeobsadit. Langela měl mít nevhodné poznámky k jedné z hereček během natáčení. Série je nyní v polovině výroby a scény, které stihl natočil, budou přetočeny. Netflix stanovisko odmítl komentovat.

V připravovaném seriálu Zánik domu Usherů si dále zahrají například Carl Lumbly, Mark Hamill či Carla Gugino.

Domů
Sdílet
Diskuse