Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2022 17:47
Čas čtení 0:48
Radim Šlechta

Michal Krčmář slaví narození syna. „Tohle je moje nejcennější medaile,“ říká biatlonista

Michal Krčmář slaví narození syna. „Tohle je moje nejcennější medaile,“ říká biatlonista
Zdroj: Christophe Pallot/Agence Zoom/Getty Images
NEWS ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Český biatlonista a olympijský reprezentant Michal Krčmář se na Instagramu pochlubil svou „nejcennější medailí“. Narodil se mu syn Viktor.

Biatlonista Michal Krčmář dostal svou největší „medaili“. Ve středu večer na Instagramu oznámil, že se mu narodil syn. O jeho narození sportovec více napsal na Twitteru. Michalova přítelkyně i miminko jsou podle sportovce v pořádku. 

Doporučeno
Karlos Vémola o Marpovi: Je zničenej tímto životem. Pro mě je tvrdá příprava každodenní chleba Karlos Vémola o Marpovi: Je zničenej tímto životem. Pro mě je tvrdá příprava každodenní chleba 13. dubna 2022 11:30

„Tohle je moje nejcennější medaile,“ napsal biatlonista Michal Krčmář ve středu na Instagram. Řeč byla o jeho novorozeném synovi Viktorovi, kterého má se svou přítelkyní. Na Twitteru později napsal, že on sám se s potomkem ještě nepotkal.

„Ahoj, jmenuji se Viktor Krčmář. Vážím 3,94 kg, měřím 52 cm a na svět jsem přišel 13.4.2022 v 15:35,“ napsal Krčmář na Twitter. Jedenatřicetiletý sportovec má syna Viktora se svou dlouholetou přítelkyní Romanou. Ta pracuje jako výživová specialistka.

Vedle této životní medaile má biatlonista také sbírku sportovních ocenění. Poslední stříbrnou olympijskou medaili získal v roce 2018 z Pchjongčchangu v Jižní Koreji. O dva roky později získal bronz ze štafety mužů na světovém poháru. S biatlonem začal Krčmář ve 13 letech a na mistrovství světa se objevil poprvé v roce 2013.

Domů
Sdílet
Diskuse