Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2022 18:30
Čas čtení 3:06
Dominik Vetrák

V červnu vyšlo na Netflixu, HBO či Disney mnoho seriálů a filmů. Vyplatí se ale vidět pouze tyto

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vybíráme jen to nejlepší, co se vyplatí vidět z červnové nabídky streamovacích platforem.

Streamovací služby produkují kvanta obsahu, a pokud před televizí nesedíš od rána do večera, snadno se stane, že ti opravdu kvalitní věci uniknou. I proto ti přinášíme seznam toho nejkvalitnějšího, co jsme v červnu viděli na Disney+, Netflixu, Amazon Prime, Apple TV+ a HBO Max. 

Pokud se ti líbí naše přehledy programu streamovacích služeb a doporučení kvalitních filmů a seriálů, podpoř nás a staň se členem klubu Refresher+.

Doporučeno
RECENZE: 3. série The Umbrella Academy RECENZE: 3. série The Umbrella Academy 29. června 2022 13:30

Hustle (Netflix)

Sportovní dramédie s Adamem Sandlerem v hlavní roli nám skutečně učarovala. Sandler opět dokázal, že je skvělý herec, a vedle zábavných sportovních momentů z basketbalové palubky přinesl i dramatické scény a spoustu povedeného humoru.

Hustle není revolucí v žánru a nepřináší do něj ani nic nového, přesto funguje na jedničku. Děj sleduje Sandlerovu postavu basketbalového skauta pro NBA, který ve Španělsku najde neobroušený diamant v podobě dvaadvacetiletého stavaře s obrovským talentem.

Třetí série The Umbrella Academy (Netflix)

Tato série nás bavila snad nejvíce ze všech tří, a to i přesto, že se nám jevila jaksi „malá“. Kvůli pandemii totiž tvůrci nemohli natáčet na množství lokací, a tak se celý děj odehrává převážně na dvou místech.

Scénář trpí řadou problémů, ale vynahrazuje to úžasná chemie mezi sourozenci ze superhrdinského týmu The Umbrella Academy. Jeho členové musí opět zachránit svět, tentokrát před časovým paradoxem požírajícím vesmír. Kromě toho se však proti nim postaví i The Sparrow Academy.

Druhá série Hacks (HBO Max)

Druhá série vydařené dramédie Hacks o standupové komičce před důchodem a její mladé asistentce, která jí píše vtipy, začala vycházet v květnu. Ale stále nejsou venku všechny části, a proto můžeš naskočit na „vlak týdenního čekání“ na novou epizodu společně s námi.

Domů
Sdílet
Diskuse