Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2022 17:41
Čas čtení 0:27
Adéla Ježková

Policisté pátrají po čtrnáctileté Štefanii z Lokte na Sokolovsku. Od 2. července o sobě nedala vědět

Policisté pátrají po čtrnáctileté Štefanii z Lokte na Sokolovsku. Od 2. července o sobě nedala vědět
Zdroj: Policie ČR
NEWS KARLOVARSKÝ KRAJ POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Dívka měla přespat u svých příbuzných v Novém Sedle a poté měla v sobotu 2. července kolem 13. hodiny odejít s tím, že se vrátí domů do Lokte následující den.

Navzdory domluvě se ovšem nevrátila a od té doby o sobě nepodala svým příbuzným ani známým žádnou zprávu, uvádí policisté v prohlášení. Dívka byla v minulosti již několikrát pohřešovaná.

Čtrnáctiletá Štefanie Ferková z Lokte na Sokolovsku měří přibližně 160 centimetrů, má tmavé rovné vlasy a hnědé oči. Může se zdát starší, než je ve skutečnosti. Při odchodu na sobě měla mít červené šaty, černou kabelku, černé sluneční brýle a na nohou černobílé sportovní boty značky Nike. U sebe má pravděpodobně peněženku i mobilní telefon, který ovšem nezvedá. 

„V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu,“ žádá veřejnost policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Domů
Sdílet
Diskuse