Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2022 21:50
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

Vďaka novému traileru sa na seriálového Pána prsteňov budú tešiť aj najväčší skeptici. Stredozem vyzerá opäť očarujúco

Vďaka novému traileru sa na seriálového Pána prsteňov budú tešiť aj najväčší skeptici. Stredozem vyzerá opäť očarujúco
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Amazon Prime vydalo veľkolepý teaser trailer na seriál zo sveta Pána prsteňov.

Streamovacia služba Amazon Prime sa pripravuje na jednu z najočakávanejších seriálových premiér všetkých čias. Seriálový Pán prsteňov s názvom The Lord of the Rings: The Rings of Power premiéruje už 2. septembra a s blížiacim sa dňom D uvidíme čoraz viac záberov. Ak budú takéto lákavé, ako vo videu nižšie, fanúšikovia budú zrejme veľmi netrpezliví. 

Doporučeno
Netflix do konce roku vydá 10 filmů, na které se těšíme více než na Avatara 2 Netflix do konce roku vydá 10 filmů, na které se těšíme více než na Avatara 2 13. července 2022 16:30

Teaser trailer je totiž plný nádherných záberov na Stredozem a jej obyvateľov. Z prezentovaných záberov je vidieť vysoké produkčné hodnoty, a tak už len ostáva dúfať, že tvorcom sa podarilo atraktívne spracovať príbeh a postavy. Medzi nimi bude aj Galadriel, známa z pôvodnej filmovej trilógie. 

Príbeh seriálu sa bude odohrávať počas druhého veku, teda tisícky rokov pred udalosťami Pána prsteňov. V deji hrá dôležitú rolu aj kráľovstvo Númenor, odkiaľ pochádzajú predkovia kráľa Aragorna. 

Domů
Sdílet
Diskuse