Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2022 v 15:53
Čas čtení 0:27
Tereza Patočková

V Uhříněvsi srazil nákladní vůz malého chlapce

V Uhříněvsi srazil nákladní vůz malého chlapce
Zdroj: Facebook/Záchranná zdravotná služba Bratislava
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

V Uhříněvsi došlo ve čtvrtek k tragické nehodě, při níž zemřel malý chlapec.

Ve čtvrtek srazil v Uhříněvsi nákladní vůz malého chlapce. Ten svým zraněním i přes pomoc záchranářů a příjezd vrtulníku podlehl. Informaci přinesl server Deník.cz.

„Ve čtvrtek v odpoledních hodinách došlo v Uhříněvsi k dopravní nehodě nákladního automobilu a dítěte. Dopravní policisté na místě zjišťovali okolnosti dopravní nehody, která bohužel skončila tragicky,“ řekl policejní mluvčí Richard Hrdina. Bližší okolnosti vzhledem k citlivosti případu policie neuvedla.

Mluvčí záchranky potvrdila, že dítěti byly dva roky. „Už od počátku bylo zřejmé, že ten stav je kritický, operátorka na místě započala telefonicky asistovanou resuscitaci, kterou si pak převzali záchranáři, zajistili dýchací cesty a napojili dítě na přístroje a za kontinuální resuscitace jej převezli do motolské nemocnice,“ uvedla mluvčí pražské záchranky Jana Poštová.

Domů
Sdílet
Diskuse