Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
24. července 2022 13:22
Čas čtení 0:41

VIDEO: Muž v šatech napadl kladivem ženu v Praze 7. Zlomil jí žebra a poranil ruku

Kategorie:
News
Uložit Uložené
VIDEO: Muž v šatech napadl kladivem ženu v Praze 7. Zlomil jí žebra a poranil ruku
Zdroj: Policie ČR

K útoku došlo na zastávce Vltavská. Loupež skončila útokem s kladivem v ruce.

Policie pátrá po muži, který v převleku za ženu útočil kladivem v Praze 7. Ve večerních hodinách přistoupil na tramvajové refýži k ženě sedící na lavičce a zaútočil na ni. Policie o případu informuje na svých stránkách.

Muž se převlékl za ženu a zaútočil na poškozenou na stanici Vltavská v Praze 7. Poškozená v té době seděla na lavičce, muž k ní přistoupil v blyštivých šatech ke kolenům a v podpatcích.

„Poškozené sebral kabelku, kterou měla poleženou vedle sebe, a začal z místa odcházet. Poškozená za ním vyběhla a začala se kabelky domáhat zpátky. Muž však ze své kabelky vytáhl kladivo a začal ji tímto tlouci, čímž jí zlomil žebra a poranil ruku. Pak kabelku vrátil a odešel směrem na Strossmayerovo náměstí,“ popisuje policejní mluvčí Jan Daněk.

Muže během incidentu zachytily také kamery. Podle popisu policie je asi 175 cm vysoký, nosí dioptrické brýle s výrazným černým rámečkem a mluví česky. Policie momentálně případ prošetřuje pro podezření z trestného činu loupež. Zároveň žádá veřejnost, aby v případě jakýchkoliv informací o podezřelém kontaktovala linku 158.

Zpět
Sdílet
Diskuse