Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Hip Hop Žije.
17. srpna 2022 10:00
Čas čtení 1:09
Sponzorovaný obsah

Hip Hop Žije Ostrava: Na pódiu vystoupí Smack One, Kontrafakt, Ben Cristovao, Majk Spirit a další

Hip Hop Žije Ostrava: Na pódiu vystoupí Smack One, Kontrafakt, Ben Cristovao, Majk Spirit a další
Zdroj: Hip Hop Žije
KULTURA ČESKÝ RAP FESTIVALY HUDBA RAP
Uložit Uložené

Rapový festival Hip Hop Žije míří do Dolních Vítkovic a přiváží špičku české a slovenské rapové scény.

Festival Hip Hop Žije se vrací do Ostravy a přiváží s sebou zvučná jména. Legendární akce se po covidové přestávce vrací v plné síle na výjimečné místo. Špičku české i slovenské rapové scény si můžeš poslechnout v sobotu 27. srpna v areálu Dolní oblast Vítkovice. Lístky jsou v prodeji v síti Ticketportal a budou ke koupi i na místě. V nabídce jsou také VIP a backstage vstupenky s možností potkat vystupující.

hip hop žije
Zdroj: Hip Hop Žije

Line-up plný hvězd i nových talentů

Hip Hop Žije se po pandemické pauze, kterou kulturní akce výrazně utrpěly, vrací v plné síle. Dokonce si přichystal překvapení v podobě rozšířené sítě festivalů. Na jedinečnou akci mohli fanoušci letos vyrazit do třech států. Kromě Bratislavy, Duchonky, Bojnic a dalších slovenských měst se konal také v chorvatském Pagu na legendární Zrće beach.

Teď míří i do Čech, kde proběhne v unikátním prostředí industriálního areálu Dolní Vítkovice, poblíž centra Ostravy. Vstup na festival bude možný od 17 hodin a užiješ si ho bez omezení a covidových opatření.

Jako už tradičně nabídne festival line-up plný jmen česko-slovenské rapové špičky, ale i nových talentů. Vystoupí Kontrafakt, Ben Cristovao, Majk Spirit, Rest, DJ Lucky Boy, Hypeman Osťo, Smack One a další. O tom, že stojí za to přijít, tě možná přesvědčí i oficiální aftermovie z předchozího ročníku.

Lístky na Hip Hop Žije jsou dostupné v síti Ticketportal. Základní vstupenka stojí 490 Kč. VIP vstupenka, která zahrnuje vstup na vlastní bar, komfortní sezení a vlastní koridor k pódiu, je za 990 Kč. V prodeji jsou také backstage VIP vstupenky, které zahrnují všechny výhody VIP vstupenek a kromě toho i možnost zažít atmosféru backstage a setkat se s vystupujícími. Lístky budou k dispozici i na místě, ale za vyšší cenu, takže se ti vyplatí je objednat online.

nakupuj vstupenky
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený HIP HOP ŽIJE | HHŽ (@hiphopzije)

Domů
Sdílet
Diskuse