Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento článek je PR zpráva společnosti adidas Originals.
10. srpna 2022 15:45
Čas čtení 1:16
Sponzorovaný obsah

Extravagantní queer móda: Tadeáš Kuběnka a Bára Votíková v nové kolekci adidas Pride 22

Extravagantní queer móda: Tadeáš Kuběnka a Bára Votíková v nové kolekci adidas Pride 22
Zdroj: adidas Originals
MÓDA ADIDAS LGBTQ+ LIDÉ PRAGUE PRIDE 2022
Uložit Uložené

Značka adidas Originals bude součástí Prague Pride 22. K příležitosti oslav LGBTQIA+ komunity vydává novou kolekci.

Je tu Pride 2022 – každoroční celosvětová oslava rovnosti a boje proti homofobii a transfobii. Ulice hlavních měst v mnoha státech naplní duhové průvody a Praha nebude výjimkou. Do oslav na podporu LGBTQIA+ komunity se zapojují nejen známé osobnosti, ale také značka adidas Originals, která kromě svého 50. výročí oslavuje i originalitu každého člověka. K této příležitosti představuje speciální kolekci Pride 22 pro všechny, kteří chtějí vystoupit z davu.

Barvy a divoká grafika

Unikátní kolekce vznikla ve spolupráci s queer umělcem a australským designérem Krisem Andrewem Smallem, který je známý tvorbou odvážných uměleckých děl s pozitivní explozí barev a vzorů. Svůj rukopis promítl i do kolekce Pride 22, ze které dýchá inspirace pop artem, grafickým designem 70. a 80. let a vysoce uznávanými hlasy v komunitě LGBTQIA+. 

adidas originals, pride 22
Zdroj: adidas Originals

Do Pride 2022 se oblečeš od hlavy až k patě. Zahrnuje trička, bundy, šortky, tenisky, ale i doplňky jako ponožky, klobouky a tašky. Na nohy můžeš obout bílé nebo černé tenisky s výraznou grafikou. Kolekce adidas Originals je už teď k dostání online.

nakupuj adidas Pride 22

Mezi změtí grafických vzorů najdeš na oblečení slogan „Love Unites“ (láska spojuje), který vyjadřuje schopnost lidí vytvořit komunitu s obrovskou silou. Svými vlastními slogany přispěli do kampaně také ambasadoři z řad LGBTQIA+, mezi které patří fotbalistka Bára Votíková, zpěvák Adam Pavlovčin aka ADONXS, drag queens Fatale Vanity a GizelaKova, nechybí ani influenceři Zachy, Tadeáš Kuběnka a Simona Tvardek.

adidas originals, pride22
Zdroj: adidas Originals

adidas na Prague Pride

V rámci Prague Pride budou celý týden od pondělí 8. srpna do neděle 14. srpna po městě probíhat výstavy, diskuze, divadelní představení, hudební a jiné show, workshopy a spousta dalších událostí. Součástí neobyčejného eventu bude i adidas. Ve středu od 18:00 se můžeš zajít zapotit na adidas Runners Body Workout na Střelecký ostrov, a jestli se chystáš na sobotní průvod, nezapomeň se zastavit v adidas chill zóně na Letné. Dobiješ baterky a můžeš si nechat udělat parádní made Originals fotku nebo styling by @theglitters.

adidas originals, pride22
Zdroj: adidas Originals
Domů
Sdílet
Diskuse