Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tereza Patočková
13. září 2022 11:46
Čas čtení 0:37

Aktuálně si už můžeš stáhnout iOS 16. Úplně mění podobu zamčené obrazovky

Kategorie:
Tech
Uložit Uložené

Uživatelé si mohou v nové aktualizaci vybrat na tapetu inteligentně navrženou fotografii ze své osobní knihovny nebo dynamickou sadu fotografií, které se budou v průběhu dne náhodně měnit.

Od pondělí je možné stahovat nový operační systém Apple iOS 16. Přináší dosud největší aktualizaci zamykací obrazovky, možnosti úprav a spolupráce ve zprávách, nové nástroje v aplikaci Mail a další způsoby interakce s fotkami a videem díky funkcím Live Text a Visual Look Up; iOS 16 je k dispozici jako bezplatná aktualizace softwaru. Informoval o tom Apple na svém webu

V nové aktualizaci je zamykací obrazovka přepracovaná a nabízí hlubší personalizaci. Uživatelé nyní mohou na zamykací tapetu přidat fotografii s efektem hloubky a zároveň si mohou přizpůsobit i styl písma.

Apple, iOs
Zdroj: Apple/propagační materiál

Zamčená obrazovka se výrazně mění

Zamykací obrazovka ale nabízí řadu dalších možností. Uživatelé si mohou vybrat jak inteligentně navrženou fotografii ze své osobní knihovny, tak zároveň dynamickou sadu fotografií, jež se budou v průběhu dne náhodně měnit.

Přepracovaná oznámení nyní přibývají zespodu, aby nabízela přehledný pohled na zamykací obrazovku, a uživatelé si mohou vybrat, zda chtějí oznámení zobrazit v rozšířeném seznamu, naskládaná na sebe nebo jako početní zobrazení.

Domů
Sdílet
Diskuse