Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti PLAYzone.
19. října 2022 9:00
Čas čtení 1:08
Sponzorovaný obsah

Finále Tipsport MČR CS:GO zakončí Rytmus, Majk Spirit a Paulie Garand. Lístky jsou stále v prodeji

Finále Tipsport MČR CS:GO zakončí Rytmus, Majk Spirit a Paulie Garand. Lístky jsou stále v prodeji
Zdroj: PLAYzone
KULTURA ESPORT KULTURNÍ AKCE RAP
Uložit Uložené

Bitvu o titul mistra České republiky v Counter Striku a 2 miliony korun završí vystoupení po vzoru Super Bowlu.

Nabitá vystoupení nejlepších raperů světa, desítky tanečníků a šílející dav diváků. Takovou atmosféru vytvořily hvězdy hip hopu v čele s Eminemem, Snoop Doggem, Dr. Dre a 50 Centem v rámci Halftime Show na posledním Super Bowlu. Chceš zažít něco podobného? Už 6. listopadu můžeš podobnou akci okusit na vlastní kůži i v Česku. Na největší esportové show Tipsport MČR totiž vystoupí Rytmus, Majk Spirit a další české a slovenské rapové hvězdy. „Bude to hukot, na který nezapomenete,“ slibuje Lukáš Pleskot, organizátor Tipsport MČR CS:GO a ředitel agentury PLAYzone.

Bitva o 2 miliony

Finále jedné z největších esportových událostí v Česku proběhne už tradičně na brněnském výstavišti. Nejlepší hráči z celého Česka i Slovenska se utkají o titul mistra České republiky v Counter-Strike: Global Offensive. Ve hře je obří prizepool ve výši 2 milionů korun a vítěz si odveze rovný milion. Historicky český esport nepamatuje větší finanční injekci.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený MČR v počítačových hrách (@mcr.gg)

Akce trvá od pátku 4. listopadu do neděle 6. listopadu. Kromě napínavé bitvy osmi nejlepších týmů se můžeš těšit na bohatý doprovodný program se spoustou gamingových atrakcí.

Víkend zakončí vystoupení největších česko-slovenských hvězd. Rytmus, Majk Spirit a Paulie Garand odpálí před nedělním finále velkolepou halftime show po vzoru NFL Super Bowl. „Rozproudíme brněnské výstaviště a posuneme laťku na další úroveň. Čeká nás jedinečný zážitek, o který nechcete přijít,“ hlásí Lukáš Pleskot.

nakupuj vstupenky

 

Vstupenky pořídíš na oficiálních stránkách turnaje MČR. Základní jednodenní vstup vyjde pro páteční a nedělní program na 180 korun, v sobotu na 230 korun. V nabídce jsou dále jednodenní a třídenní Premium balíčky za 399, respektive 999 korun s mnoha výhodami. Vstupenka navíc opravňuje ke vstupu do všech výstavních pavilonů na brněnském výstavišti, kde paralelně bude probíhat festival Life! Lístky a další informace najdeš tady.

Domů
Sdílet
Diskuse