Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
21. října 2022 17:24
Čas čtení 1:00

Česko bude mít pejskařskou reality show. Kanál Prima Show chystá Like haf

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Česko bude mít pejskařskou reality show. Kanál Prima Show chystá Like haf
Zdroj: FTV Prima

Je škoda, aby byl formát reality show pouze pro lidi. Česká republika v nich nyní bude vídat i psy.

Nový televizní kanál Prima Show chystá pořad, který by mohl zajímat všechny pejskaře a milovníky psů. Na obrazovkách by se totiž měl brzy objevit pořad s názvem Like haf, který bude reality show pro soutěžící i jejich čtyřnohé mazlíčky. Web Mediář dodal, že novinka má být volným pokračováním influencerské show Like House, o které jsme tě v minulosti informovali.

15. června 2022 8:13 Čas čtení 0:49 Netflix plánuje skutečnou Squid Game. Zaregistrovat se můžeš i ty Netflix plánuje skutečnou Squid Game. Zaregistrovat se můžeš i ty

Nová show se v televizi poprvé odvysílá v pondělí 31. října. Influencery nicméně nahradí ti, kteří se starají o psy. Princip pořadu bude podobný jako v jiných reality show, zde se počítá se čtyřmi páry, které budou na čtyři měsíce zavřeny v soutěžní vile.

Velký rozdíl však udělají mazlíčci, tedy pejsci, kteří se do vily nastěhují se soutěžícími. Pár a pes, kteří vydrží až do konce, by si měli po skončení pořadu odnést půl milionu korun.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený LIKE HAF! (@likehouse.cz)

Laduška se vrací

Dva ze soutěžících párů již diváci znají. Na Instagramu Like Housu byla již představena jedna známá tvář, účastnice první série show Like House, Laduška, se svým přítelem. 

Lada Horová alias Laaduska, účastnice první řady Like Housu, bude ve vile společně se svým přítelem Bohoušem a jejich psem Teddym. Druhý pár má být tím „výstřednějším“, Slováci Alex s Michalem se psem Siriusem. Na další dva páry si diváci musí ještě počkat.

Jestli bude Like haf stejně úspěšná série jako Like House, se dozvíš brzy. Do té doby si přečti, jak podobná show může někomu změnit život, a to v rozhovoru s Tadeášem Kuběnkou, vítězem druhé řady pořadu Like House.

Domů
Sdílet
Diskuse