Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
7. listopadu 2022 15:00
Čas čtení 1:09

Chadwick Boseman až do poslední chvíle plánoval svatbu, vzpomíná režisér filmu Black Panther

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Chadwick Boseman až do poslední chvíle plánoval svatbu, vzpomíná režisér filmu Black Panther
Zdroj: Marvel Studios/Disney/volně k použití

Ryan Coogler, režisér filmu Black Panther, se podělil o poslední rozhovor s Chadwickem Bosemanem před jeho smrtí.

11. listopadu zamíří do kin snímek Black Panther: Wakanda nechť žije a jeho režisér Ryan Coogler se k této příležitosti podělil se světem o poslední rozhovor s Chadwickem Bosemanem. Hvězdný herec podlehl v srpnu roku 2020 rakovině, avšak až do posledních chvil plánoval svatbu a snažil se žít normálním životem, píší People a Rolling Stone.

30. října 2022 13:13 Čas čtení 0:43 Rihanna vydala po šesti letech nový singl. Jde o první píseň z marvelovky Black Panther: Wakanda Forever Rihanna vydala po šesti letech nový singl. Jde o první píseň z marvelovky Black Panther: Wakanda Forever

Režisér snímku Black Panther Ryan Coogler se podělil o svůj poslední rozhovor s Chadwickem Bosemanem, který s ním vedl jen pár týdnů před smrtí. Boseman zemřel v srpnu roku 2020 ve věku 43 let na rakovinu tlustého střeva.

Coogler mu prý tehdy volal, aby se zeptal, jestli si nechce přečíst scénář k filmu Black Panther: Wakanda nechť žije. „To bylo naposledy, co jsme spolu mluvili. Zemřel jen pár týdnů poté, co jsme spolu domluvili,“ vzpomínal Coogler. „Když jsme spolu mluvili, poznal jsem, že leží. Vyhazoval svoji snoubenku, aby neporušil smlouvu o mlčenlivosti, ale nechtěla odejít. Bylo mi jasné, že se něco děje,“ pokračoval. 

Boseman si prý scénář přečíst nechtěl a až po jeho smrti Cooglerovi došlo, že to bylo právě kvůli jeho nemoci. „Byl příliš unavený na to, aby něco četl. Ale mluvil o plánech na svatbu, o tom, kolik lidí přijde, a ptal se na mé dítě,“ dodal Coogler.

Jen pár týdnů poté Cooglerovi zavolal hercův manažer a sdělil mu, že Boseman zemřel. „Nechtěl jsem tomu uvěřit. (...) Popíral jsem to,“ popsal chvíle, kdy se o tragédii dozvěděl. „Všechno, co se týkalo Chada, bylo jedinečné. To, jak žil a jak zemřel,“ uzavřel. 

1. listopadu 2022 11:00 Čas čtení 5:04 Kino v listopadu: Black Panther bez Black Panthera nebo hororový MasterChef s Voldemortem Kino v listopadu: Black Panther bez Black Panthera nebo hororový MasterChef s Voldemortem

Ryan Coogler si prý vůbec nebyl jistý, zda dokáže natočit jakýkoli další film. Nejvíce pak pochyboval o dalším filmu o Black Pantherovi. Nakonec se však rozhodl, že se nevzdá a větší smysl má pokračovat. Black Panther: Wakandanechť žije vstupuje do kin již 11. listopadu. 

Domů
Sdílet
Diskuse