Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Daniel Mikolášik
13. listopadu 2022 17:40
Čas čtení 0:55

Tom Holland znovu jako Spider-Man? S Marvelem údajně podepsal smlouvu na další projekty

Kategorie:
Filmy a Seriály
Uložit Uložené
Tom Holland znovu jako Spider-Man? S Marvelem údajně podepsal smlouvu na další projekty
Zdroj: Marvel Studios

Herec by se měl objevit v další trilogii Spider-Mana, ve filmech Avengers: Dynastie Kang a Secret Wars či v seriálu Daredevil: Born Again.

Spekulace o tom, jestli se Tom Holland vrátí jako Spider-Man, nabírají stále reálnější kontury. Podle několika zdrojů měl totiž herec podepsat smlouvu se společnostmi Marvel a Sony na dalších připravovaných projektech. Údajně jich má být až šest, informuje Mashable.

13. listopadu 2022 6:00 Čas čtení 5:28 Jako koukat na hnijící mrtvolu. Seznam se s uncanny valley Jako koukat na hnijící mrtvolu. Seznam se s uncanny valley

O Hollandově budoucnosti v marvelovském světě MCU fanoušci spekulovali už po filmu No Way Home z minulého roku. Nejnovější zprávy hovoří o tom, že by se měl objevit v další trilogii pavoučího muže (Spider-Man 4, 5, 6) i ve filmech Avengers: Dynastie Kang či Secret Wars.

Pokračování Avengers a Secret Wars jsou naplánovány v rámci šesté fáze MCU a spatřit světlo světa by měly v letech 2024 až 2026. Kromě toho by měl Holland účinkovat i v připravovaném seriálu od Disney+ s názvem Daredevil: Born Again v roce 2024. Daredevil se objevil v krátké scéně ve Spider-Man: No Way Home a Holland si tuto spolupráci velmi pochvaloval.

Holland v rozhovoru pro filmový server The Hollywood Reporter letos v únoru řekl, že miluje postavu Daredevila, stejnojmenný seriál i práci herce Charlieho Coxe. Doufá proto, že Spider-Man a Daredevil se v budoucnu utkají a budou proti záporákům bojovat společně. Nemělo by to být nic těžkého, protože v komiksech se to stávalo často.

Domů
Sdílet
Diskuse