Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2022 12:29
Čas čtení 0:48
Adéla Ježková

Známe lineup Sziget Festivalu. Vystoupí Billie Eilish i Imagine Dragons

Známe lineup Sziget Festivalu. Vystoupí Billie Eilish i Imagine Dragons
Zdroj: Sziget Festival/propagační materiál
HUDBA FESTIVALY HUDBA
Uložit Uložené

Hudební festival Sziget oznamuje první část programu na rok 2023.

Sziget Festival se uskuteční 10. až 15. srpna 2023 na ostrově Óbudai v srdci maďarské Budapešti. Jeden z největších evropských festivalů přináší první jména z programu pro nadcházející ročník.

Mezi největšími hvězdami festivalu bude například Billie Eilish, která by podle všeho měla na Szigetu předvést i písně z nové chystané desky. Na hlavní pódium se chystají také DJ David Guetta a britská indie rocková královna Florence + The Machine. Na své si přijdou také fanoušci americké pop rockové skupiny Imagine Dragons.

Koncerty běží každý den od časného odpoledne a trvají až do úsvitu

Na více než 50 pódiích, zónách a arénách na Ostrově svobody se ale představí také třeba Sam Fender, YUNGBLUD, Foals, Jamie xx, M83, Moderat, Frank Carter & The Rattlesnakes, Niall Horan, Sven Väth, Mimi Webb, Nothing But Thieves, Two Feet, Viagra Boys, Amyl and The Sniffers, 070 Shake, TV Girl, Dixon, Baby Queen, The Comet is Coming, Youngr, Los Bitchos, Destroy Boys, Kelly Lee Owens, Mall Grab, Partiboi69, Parra for Cuva, Jungle By Night, yunè pinku, Hannah Grae a celá řada dalších umělců, které festival ohlásí později.

Na Szigetu si tak vybere opravdu každý! Vstupenky jsou již nyní v prodeji, celofestivalová permanentka na šest dní začíná na 325 eurech. 

Sziget Festival
Zdroj: Sziget Festival
Domů
Sdílet
Diskuse