Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2022 18:18
Čas čtení 0:55
Vojtěch Vanda

Kontrafakt slibuje největší hudební show, jakou kdy pražská O2 arena viděla. Víme, na jaké technické vychytávky se můžeš těšit

Kontrafakt slibuje největší hudební show, jakou kdy pražská O2 arena viděla. Víme, na jaké technické vychytávky se můžeš těšit
Zdroj: Tranzistor label
HUDBA ČESKO KONTRAFAKT
Uložit Uložené

Show, která nebude mít obdoby. Legendární Kontrafakt přijíždí do Prahy a doufá, že vyprodá O2 arenu.

Slovenská rapová skupina Kontrafakt chystá v Česku ve spolupráci s Mafia Records velkou podívanou. Ego, Rytmus a Anys budou vystupovat v O2 areně, kde slibují „největší hudební show, jakou kdy pražská O2 arena viděla“. Co to bude obnášet? Obrovskou scénu, spoustu investovaných peněz, legendární hity a skvělou zábavu.

Doporučeno
Z dětského pokoje až po 15tisícový kotel. Kontrafakt vystoupí v pražské O2 areně Z dětského pokoje až po 15tisícový kotel. Kontrafakt vystoupí v pražské O2 areně 30. listopadu 2022 8:51

Scéna, za niž se Kontrafakt údajně chystá utratit až osmicifernou částku, má divákovi přinést nejen nejlepší hudební, ale i vizuální zážitek. Bude se jednat o test možností O2 areny, jelikož bude zasahovat až k samotnému stropu.

Diváky čeká LED stěna o velikosti osmipatrového paneláku, mnohatunové objekty o velikosti rodinných domů pohybující se nad diváky, množství pyrotechniky a také sofistikované technologie, které nejsou na koncertech běžně k vidění.

Kontrafakt
Zdroj: Tranzistor label

Monumentální scénu připravuje jeden uznávaný světový designér Martin Hruška, který je proslulý gigantickými scénami. V Česku jej lidé mohou znát díky práci na show Leoše Mareše nebo Queen Relived.

„Je mi ctí spolupracovat na tak velkorysém projektu a s tak skvělými muzikanty. Skláním se před odvahou producentů z Mafia Records Tomášem a Davidem Snášelovými i Rytmusem, Egem a Anysem, kteří se rozhodli investovat obrovskou částku na postavení show, která svým rozsahem nemá v Česku ani na Slovensku obdoby,“ uvedl Hruška.

„Z mého pohledu je to zatím největší a nejdražší show, kterou jsem pro Českou republiku navrhoval. Jsem přesvědčený, že lidi, kteří nebudou na této show, budou později velmi litovat,“ láká na show. Kontrafakt vystoupí v Praze 23. 9. 2023

Domů
Sdílet
Diskuse