Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. prosince 2022 14:41
Čas čtení 1:02
Ilona Hobzová

Na Colours of Ostrava přijede Niall Horan, bývalý člen One Direction

Na Colours of Ostrava přijede Niall Horan, bývalý člen One Direction
Zdroj: Wiki Commons
ČESKO FESTIVALY HUDBA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Multižánrový mezinárodní hudební festival se koná od 19. do 22. července 2023.

Colours of Ostrava, jeden z nejoblíbenějších multižánrových hudebních festivalů v Česku, se bude konat od 19. do 22. července 2023. Organizátoři postupně odkrývají, které zahraniční hvězdy do areálu bývalých hutí a železáren zavítají. V úterý oznámili, že vystoupí bývalý člen megaslavné chlapecké popové skupiny One Direction Niall Horan.

Pouze jako Niall Horan, ne jako Niall z One Direction

„Na vyprodaných světových turné, kdy mu jsou i ty největší stadióny malé, třicetiletý Ir hypnotizuje tisícové davy fanoušků chytlavou, pozitivně naladěnou melodickou hudbou. I když druhé album Heartbreak Weather má být jeho deníkem rozchodu s přítelkyní, dá se na něho i tančit, protože prý i óda na ztracenou lásku nemusí být podle Nialla nutně smutná,“ lákají na jeho koncert organizátoři.

Horan se proslavil v roce 2010, kdy se v pouhých šestnácti letech přihlásil do pěvecké soutěže The X Factor. Původně byl vyřazen, ale porotci ho dali dohromady s dalšími čtyřmi zpěváky. Společně s Harrym Stylesem, Liamem Paynem, Louisem Tomlinsonem a Zaynem Malikem vytvořili skupinu One Direction.

Doporučeno
Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu 23. dubna 2024 9:12

Kapela se stala jednou z nejpopulárnějších na světě. Nahrála pět studiových alb, získala mnoho ocenění včetně BRIT Awards a MTV Video Music Awards. V roce 2016 oznámili One Direction pauzu a zpěváci se věnují sólové kariéře. Horan od té doby vydal dvě alba.

Na Colours of Ostrava se kromě něj můžeš těšit třeba na kapelu OneRepublic, rappera Macklemora, Garden City Movement nebo Toma Grenanna. Kromě koncertů festival nabízí divadelní představení, workshopy nebo diskuze. Vstupenky můžeš kupovat přímo na webových stránkách festivalu. Organizátoři aktuálně nabízí speciální vánoční balíček, v rámci kterého si se vstupenkou můžeš pořídit i tričko.

Domů
Sdílet
Diskuse