Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento článek je PR zpráva společnosti Dr. Martens.
2. ledna 2023 14:30
Čas čtení 1:31
Sponzorovaný obsah

Značka Dr. Martens propojila street fashion s technologiemi, které nedají zimě šanci. Podívej se na nový model Trinity

Značka Dr. Martens propojila street fashion s technologiemi, které nedají zimě šanci. Podívej se na nový model Trinity
Zdroj: Dr. Martens
MÓDA DR. MARTENS FASHION TIPY MÓDA
Uložit Uložené

Nový model Trinity je zatím technicky nejpropracovanější zimní obuví od Dr. Martens.

Se značkou Dr. Martens se kromě ikonického vzhledu se žlutým prošíváním, který poprvé spatřil světlo světa na modelu 1460, pojí i charakteristiky jako bytelnost a variabilní styling. Už více než 60 let se tato značka snaží posouvat funkčnost i design obuvi na nový level a nejnovější zimní model Trinity její typické znaky dokonale ztělesňuje. Kombinuje hned několik technologií, které úspěšně bojují se zimou a zaručují pohodlí i po celodenním nošení.

Poznávací značkou Dr. Martens je kvalita, proto si pro nový model vybral tváře z řad inspirativních mladých lidí, kteří vytváří kvalitní obsah pro své fanoušky. Prvním z nich je zpěvák a hudebník Sofian MedjMedj, druhou tváří se stal youtuber a influencer LuckiLinh

dr. martens
Zdroj: Dr. Martens

Dr. Martens milují lidé už od roku 1960

Již od roku 1960 jsou boty Dr. Martens typické svým žlutým prošíváním, drážkovanou podrážkou a okovanou špičkou. V začátcích je nosili především dělníci, protože v porovnání s konkurencí byly už tenkrát velmi pohodlné, odolné a lehké. Původní továrna v Northamptonshiru však dodnes funguje a vydává omezený objem produkce s patentem „Made in England“. Limitovanou obuv vytváří mladý tým lidí podle tradičních obuvnických metod, které daly vzniknout prvním modelům už před 60 lety.

dr. martens
Zdroj: Dr. Martens

Outdoorový vintage s typickým podpisem značky

Nové zimní Trinity jsou z Kaya Nubuck kůže, kterou překrývá prodyšná vrstva DryWair s voděodolnou membránou. Obě vrstvy drží pevně pohromadě díky žlutému prošívání. O hřejivost se stará WarmWair – izolační flísová vrstva, která zachová teplo uvnitř boty. Lemuje ji jemná vycpávka v okolí kotníku, která zajišťuje komfortní nošení. Podrážka zvládne i kluzké povrchy díky GripWair protiskluzovému vláknu. 

Šněrování evokuje dojem pohorky a dodává botám outdoorové vintage kouzlo. Jednoduchá silueta obuvi dává prostor pro hravost a snadnou kombinovatelnost s různými druhy outfitů. Z obyčejných bot se tak stává nejen ideální street fashion kousek, ale také nástroj k vyjádření postoje a sebevědomí.

nakupuj boty dr. martens
dr. martens
Zdroj: Dr. Martens

Ukaž svou individualitu

V průběhu let si boty Dr. Martens oblíbili lidé z různých koutů světa, ale i kultur. Staly se populární mezi hudebníky, mládežnickými subkulturami a především lidmi, kteří chtějí vystupovat z davu. Pohodlí a věhlasná trvanlivost z nich dělají ideální obuv pro svět pouliční módy a koncertů, promyšlený design z nich činí symbol pro individualitu a sílu jedince. Možnost ukázat svůj postoj prostřednictvím módy máš i ty. Dr. Martens Trinity jsou totiž už od listopadu v prodeji.

dr. martens
Zdroj: Dr. Martens
Domů
Sdílet
Diskuse