Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. prosince 2022 10:38
Čas čtení 0:55
Denisa Šútorová

Rapper Theophilus London, který spolupracoval i s Kanyem Westem, je pohřešovaný

Rapper Theophilus London, který spolupracoval i s Kanyem Westem, je pohřešovaný
Zdroj: Neilson Barnard/Getty Images for Samsung Galaxy
HUDBA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Podle informací policejního oddělení v Los Angeles měl být naposledy spatřen 15. října poblíž Skid Row, rodina s ním není v kontaktu. Detaily o tom, co může být příčinou rapperova zmizení, zatím nejsou známy.

Rodina rappera Theophiluse Londona začala tento týden spolupracovat s policií v Los Angeles a vyplnila oficiální dokumenty, které Londona označují za pohřešovaného. Rappera už několik měsíců nikdo neviděl. Kromě policie žádají blízcí o pomoc i širokou veřejnost, informuje CNN.

Hudební vydavatelství Secretely vydalo ve středu spolu s rodinou prohlášení, ve kterém se rodina a blízcí přátelé domnívají, že někdo byl s rapperem v kontaktu ještě v červenci letošního léta. Poslední aktivita rappera na jeho Instagramu a Twitteru byla rovněž v červenci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by HYPEBEAST (@hypebeast)

„Theo, tvůj otec tě miluje,“ uvedl rapperův otec Lary Moses London v oficiálním prohlášení. „Chybíš nám. A všichni tvoji přátelé a příbuzní tě hledají. Ať jsi kdekoli, pošli nám nějaký signál. Ať se stane cokoliv, přijdeme po tebe, synu,“ dodává. 

Podle informací policejního oddělení v Los Angeles byl rapper naposledy spatřen 15. října poblíž Skid Row, rodina s ním ztratila kontakt. Detaily o tom, co může být příčinou rapperova zmizení, zatím nejsou známy.

Doporučeno
Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá 12. dubna 2024 11:27

London se narodil v Trinidadu a Tobagu a později vyrůstal v newyorské čtvrti Brooklyn. V roce 2016 byl nominován na Grammy za nejlepší rapový výkon v písni All Day od Kanyeho Westa po boku Paula McCartneyho. Kanye West dokonce produkoval Londonovo druhé studiové album Vibes.

Theophilus London vydal dosud tři studiová alba, v roce 2011 Timez Are Weird These Days, Vibes a v roce 2020 Bebey.

Domů
Sdílet
Diskuse