Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti MSI.
10. ledna 2023 11:17
Čas čtení 4:26
Sponzorovaný obsah

MSI představuje své nejvýkonnější notebooky. Zvládnou náročnou herní grafiku i programy pro tvůrce

MSI představuje své nejvýkonnější notebooky. Zvládnou náročnou herní grafiku i programy pro tvůrce
Zdroj: MSI
TECH GAMING NOTEBOOKY
Uložit Uložené

Značka MSI přichází s novou řadou notebooků vybavenou grafickými procesory RTX 40.

MSI, přední světová značka notebooků, hrdě představila své nové řady přenosných počítačů, vybavených nejnovějšími grafickými kartami NVIDIA GeForce řady RTX 40 a procesory Intel® Core™ řady HX 13. generace. Notebooky se špičkovou výbavou ocení nejen gameři, ale i tvůrci, kteří používají náročné programy, a všichni, kdo potřebují k práci výkonný počítač.

Díky skokovému nárůstu výkonu a mnoha oceněním, získaným na veletrhu CES, posouvá MSI svou zcela novou řadou notebooků na vrchol herní špičky v oblasti výkonu a inovací. 

Moderní technologie s umělou inteligencí

Nejnovější notebooky MSI jsou poháněny mimořádně výkonnou a zároveň úspornou architekturou NVIDIA Ada Lovelace, která přináší razantní náskok ve výkonu díky technologii DLSS 3 s umělou inteligencí a umožňuje vytvářet realistické virtuální světy s podporou plného ray tracingu.

Díky výjimečnému nárůstu výkonu má osm z nově představených notebooků MSI certifikaci NVIDIA Studio, a to nejen v řadách Content Creation, ale také Gaming a Business&Productivity. 3D tvůrci tak získávají přístup k platformě NVIDIA Omniverse™, spojující výhody RTX a umělé inteligence a propojující 3D pracovní postupy se synchronizací v reálném čase, což jim umožňuje pracovat rychleji a snadněji než kdy dříve.  

msi, notebook
Zdroj: Refresher

Notebooky s grafickými procesory NVIDIA RTX™ využívají optimalizace RTX ve více než 110 kreativních aplikacích, ovladačích NVIDIA Studio Drivers pro nejvyšší úroveň stability a výkonu a exkluzivních nástrojích NVIDIA s umělou inteligencí: Canvas, Broadcast a RTX Remix. Notebooky MSI řady Stealth, Creator Z a Prestige jsou dodávány s předinstalovanou aplikací NVIDIA Broadcast, která díky síle umělé inteligence promění jakoukoli místnost v domácí studio.

Nové notebooky MSI jsou také vybaveny zbrusu novými procesory Intel 13. generace s celkovým nárůstem výkonu až o 45 % díky zvýšenému počtu jader a turbo frekvenci.

nakupuj notebooky msi

Ještě lepší zážitek ze hry

Vylepšené herní notebooky MSI přicházejí s nejnovějším exkluzivním systémem chlazení, díky kterému je tato herní řada výkonnější než kdykoli předtím. Všechny heatpipes trubice byly přepracovány na sdílené, dedikované a heatpipe určené výhradně pro VRAM tak, aby bylo zajištěno dodávání výkonu v maximálně možné výši. Nově jsou MSI notebooky s grafikami GeForce RTX řady 40, od špičkové řady Titan až po vstupní herní řadu Katana, vybaveny designem MUX, který umožňuje aktivaci režimu diskrétní grafiky prostřednictvím aplikace MSI Center, což umožní další navýšení výkonu GPU.

S ohledem na estetický dojem vydala společnost MSI více než 10 nových herních notebooků s propracovaným designem. Futuristické průsvitné provedení kláves umožňuje hráčům snadnější orientaci při ovládání a používání klávesových zkratek, což výrazně zvyšuje herní zážitek. V řadách Raider GE, Vector GP a Stealth navíc použili formát displeje 16:10 QHD+ s obnovovací frekvencí 240 Hz.

MSI
Zdroj: MSI

Řady Titan GT / Raider GE / Vector GP: Extrémní výkon

Oceněné modely Titan GT a Raider GE jsou vybaveny špičkovým procesorem i9-13980HX a GeForce RTX 4090 a grafickým procesorem GeForce RTX 4090 Laptop GPU. Společně s exkluzivní technologií MSI OverBoost Ultra dosahuje celkový výkon procesorů 250 W a frekvence 5,2 GHz při plném zatížení 8 p-jader.

Pro prezentaci těchto neuvěřitelných výkonů jsou Titan GT a Raider GE vybaveny prvotřídním displejem. Titan GT je vybaven prvním 4K/144Hz mini LED displejem na světě, který má špičkový jas přes 1000 nitů s více než 1000 zónami místního stmívání, zatímco Raider GE je vybaven 16:10 QHD+ 240Hz displejem. Tyto prvotřídní displeje jasně prezentují snímky poháněné výkonným hardwarem.

Řada Raider GE přichází v novém obalu s vylepšenou maticovou světelnou lištou, která vytváří futuristický vzhled. Řada Vector GP zaujme nejen nízkým profilem a minimalistickým designem, ale rovněž působivým výkonem, díky němuž se může stát nejlepší volbou pro uživatele z oblasti STEM a inženýrství.

msi
Zdroj: MSI

Elegantní a ostrá řada Stealth

Tenká a výkonná řada Stealth nyní přichází na trh ve velikostech od 14, 15, 16 až po 17 palců. Značka představila nově navržené modely Stealth 14 Studio a Stealth 16 Studio. U obou je předností tělo ze slitiny hořčíku a hliníku, které zaručuje tenké a lehké provedení.

Stealth 14 Studio je vybavené chladicí technologií MSI Vapor Chamber, což z něj činí nejvýkonnější 14palcový herní notebook. Stealth 16 Studio je navíc obdařené třístranným zvukovým systémem Dynaudio se 6 reproduktory poskytujícími maximálně pohlcující zážitek ze zábavy. Pro zajištění mohutného výkonu jsou navíc Stealth 17/16/14 Studio notebooky s certifikací NVIDIA Studio, které splňují různé potřeby napříč hraním a tvorbou obsahu.

Aby si uživatelé mohli vychutnat špičkový obraz, přichází Stealth 15 s revolučním OLED displejem vybaveným vysokou obnovovací frekvencí 240 Hz a dobou odezvy kratší než 0,2 ms. Podporuje také 100% barevný gamut DCI-P3, což uživatelům umožňuje zažít novou úroveň hraní.

Sada technologií NVIDIA Max-Q optimalizuje výkon systému, napájení, výdrž baterie a akustiku pro dosažení maximální efektivity. Řada Stealth je nejen bleskově rychlá výkonem, ale také tenká a tichá.

msi
Zdroj: MSI

Řady Cyborg a Katana nabízí široký výběr pro hráče

Absolutní novinkou je řada základních herních notebooků Cyborg 15. Přichází s futuristickým průsvitným provedením, skrze které jsou vidět mechanické a elektrické části. Díky svému tenkému a lehkému tělu a stylu inspirovanému kyberpunkem je Cyborg 15 ideální volbou pro ty, které nudí obyčejný základní herní design.

MSI také osvěžilo oblíbenou herní řadu Katana o nejnovější grafiky a procesory pro lepší herní výkon. Navíc je Katana vybavena MUX switchem. Hráči mohou snadno přepínat mezi hybridním grafickým režimem nebo režimem diskrétní grafiky prostřednictvím integrovaného MSI Center.

MSI
Zdroj: MSI

Ovládni tvůrčí sílu s Creator Z

Stylový obal, vytvořený pomocí CNC technologií, není jedinou kvalitou řady Creator Z pro vytváření obsahu. Také jeho výkon je nyní na jiné úrovni. Nejnovější notebooky Creator Z17 HX Studio / Creator Z16 HX Studio jsou vybavené špičkovými procesory Intel řady HX 13. generace a byly také certifikovány společností NVIDIA Studio. Díky úpravě chlazení Vapor Chamber Cooler se řada Creator Z stává nejvýkonnější řadou mezi notebooky pro tvůrce.

Na svět rovněž přichází nové pero MSI Pen 2. Využívá nejnovější technologii MPP2.6 s úrovní přítlaku 4096 a haptickou zpětnou odezvou, která vytváří pocit, jako když člověk píše perem na skutečný papír. Kromě toho se dá MSI Pen 2 používat také jako tradiční pero.

MSI
Zdroj: MSI

Tenká a výkonná řada Prestige

Síla řady Prestige se dostala na novou úroveň. Nové modely Prestige 14 Evo a Prestige 16 Evo podporují nejnovější procesory Intel® Core™ i7 řady H, které uživatelům zajišťují nízkou hmotnost a zároveň dostatek výkonu. Prestige 16 Studio je také vybaveno grafickým procesorem GeForce RTX řady 40 pro notebooky a je certifikováno pro NVIDIA Studio, což slibuje ještě vyšší produktivitu a špičkovou spolehlivost.

Zcela nový 13palcový Prestige 13 Evo je nejlehčím notebookem v celé řadě MSI. Jeho konstrukce vyrobená ze slitiny hořčíku a hliníku váží pouhých 990 gramů. Prestige 13 Evo je také vybaven velkokapacitní 75Wh baterií, která zvládne vydržet dlouhých 15 hodin. Řada Modern se rovněž osvěží novými barevnými variantami Star Blue a Beige Rose, které budou vyhovovat každodenním módním požadavkům.

MSI
Zdroj: MSI

Všechny nejnovější notebooky MSI jsou připraveny ti sloužit a můžeš si je předobjednat u partnerských prodejců. Pořiď si nejnovější notebooky MSI a překroč vrchol výjimečnosti!

Domů
Sdílet
Diskuse