Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2023 18:00
Čas čtení 7:17
Ondřej Jarůšek

Boj o víc než 20 milionů korun! O životní peníze v největším projektu historie Oktagonu MMA se porve těchto 16 bojovníků

Boj o víc než 20 milionů korun! O životní peníze v největším projektu historie Oktagonu MMA se porve těchto 16 bojovníků
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA OKTAGON MMA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Šestnáct bojovníků z patnácti národů a jeden milion eur. Toto jsou přímí účastníci pyramidy Tipsport Gamechanger, kteří se utkají o životní výplatu.

V roce 2023 čeká na fanoušky MMA spousta velkých turnajů, dlouho očekávané souboje a nové projekty. Jednou z hlavních událostí bojových sportů v letošním roce bude pyramida Tipsport Gamechanger, do které organizace OKTAGON MMA povolala špičku evropské scény ve váze do 77 kilogramů. Šestnáct bojovníků, kteří se porvou o životní peníze.

Bitvy o milion eur

Projekt startuje už 4. března na turnaji OKTAGON 40 v Ostravě, kde uvidíme v akci všechny účastníky. To znamená osm vyřazovacích duelů. Šestnáctičlennou sestavu by měli doplnit ještě čtyři náhradníci.

Doporučeno
Šéf Oktagonu: V Evropě jsme jednička, Anglie je obrovský krok. Vémola bude mít v případné odvetě s Véghem velkou výhodu (Rozhovor) Šéf Oktagonu: V Evropě jsme jednička, Anglie je obrovský krok. Vémola bude mít v případné odvetě s Véghem velkou výhodu (Rozhovor) 29. ledna 2023 11:00

Poslední týdny přinesly několik změn a z dříve potvrzených zápasníků se pyramidy nakonec kvůli zranění nezúčastní nový král veltru Kaik Brito ani šampion střední váhy Patrik Kincl, který dal přednost velmi osobní odvetě s Karlosem Vémolou. Chuť po odplatě u zástupce královéhradeckého gymu All Sports Academy převážila nad vidinou peněz. 

I přesto ale zůstává pyramida nabitá evropskou elitou, jak se ostatně fanoušci mohou přesvědčit. V tuto chvíli už totiž známe jména všech šestnácti přímých účastníků, mezi které bude rozdělena finanční odměna v celkové výši jednoho milionu eur (zhruba 24 milionů korun). Všechny zápasníky jednoho po druhém si proto v tomto článku trochu blíže představíme.

Christian Eckerlin.David Kozma.Alex Lohoré.Samuel Krištofič.
Zobrazit galerii
(16)

Na konci článku nezapomeň dát v anketě hlas svému favoritovi, kterému v pyramidě přeješ triumf nejvíce. A pokud tě zajímá více informací nejen o pyramidě Tipsport Gamechanger, přečti si náš nový rozhovor, ve kterém nám spoluzakladatel organizace Pavol Neruda popsal tento projekt i další velké plány na rok 2023. Jdeme na to!

Je to gamechanger na všech frontách – pro evropské MMA, pro nás jako pro organizaci a pro samotné bojovníky, kteří budou bojovat o životní peníze. Zažijeme opravdu něco neuvěřitelného.
– Pavol Neruda v našem rozhovoru.

david kozma
Zdroj: Oktagon MMA

David „Růžový panter“ Kozma (ČR) – 30 let, 30 výher a 12 porážek

Davida Kozmu není třeba fanouškům MMA představovat. Rodák z Karviné patří k nejúspěšnějším domácím bojovníkům a několik let seděl na trůnu pro krále veltrové divize OKTAGONu, než jej z něj sesadil brazilský ostrostřelec Kaik Brito. Kozma se vyznačuje obrovskou tvrdostí, houževnatou povahou a nezlomným bojovým duchem, které z něj dělají jednoho z největších favoritů celé pyramidy. Mezi elitou evropského MMA bude David Kozma tím jediným, kdo bude v pyramidě hájit české barvy. V prvním zápase se utká s Polákem Łukaszem Siwiecem.

Vyzkoušej předplatné REFRESHER+
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 130067 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse